- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
venember83 #49899 üzenetére
Mákos bejgli volt az, nem nyúl
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #49896 üzenetére
Munkában levéshez fehér pulóver. Ha reggel kerékcserélni indulok, akkor fekete pulóvert veszek fel. Választhattam, hogy piros pólóban csinálom mindezt -3 fokban, vagy pufikabátban, amiben csak mozogni, meg elférni nem lehet. A pulóver mellett döntöttem.
-
BlacKSouL
addikt
Egy kerékcsere nem a világvége. Persze úgy, hogy süt a nap, 25 fok van, langyos szellő, halkan csiripelnek a madarak, ciripelnek a tücskök és a kabócák, és egy sima aszfaltozott parkolóban kell küzdenünk, na így nem különösebben érdekes.
Úgy, hogy este beállok a garázsba, majd eltakarítom a garázssor földútján is 50-el száguldozó seggfejek által a letakarított garázselőtérre felfröcskölt 30 centi vastag latyakréteget, ezek után kilapátolom a sárvédők által összeszedett havas latyakot, majd felfedezem hogy valami sziszeg, és miután konstatálom, hogy a jobb hátsó kerekem sziszeg és ereszt, és kiáll belőle egy 2 mm vastag szög vagy valami, hangos anyázások közepette és szentségelve meg k..anyaázva próbálom kitalálni a helyes sorrendet, miszerint a kocsival ki kell állni, hisz a garázsban 20-30 centi van a kocsi és a fal között, és másképp se emelni, se kereket cserélni nem tudok, tehát kipakolok a csomagtartóból, sok hely nem lévén a sarkokba meg a kocsiba be, majd kiveszem a kompresszort, kinyitom a garázsajtót, beindítom a kocsit, lehúzom az ablakot, leteszem a kompresszort a jobb hátsó kerékhez, megkerülöm a kocsit, behajlok az ajtón, leengedem a jobb hátsó ablakot, újra megkerülöm a kocsit, hátulról bedobom az ablakon a dugót, majd ismét megkerülöm a kocsit, és a vezetőablakon behajolva bedugom a kompresszort, újfent megkerülöm a kocsit, felcsatolom a szelepre a tömlőt, aztán beindítom a kompresszort, de rögtön utána szedem szét a kerékcseréhez a szerszámokat, és pakolok és nyitom az ajtót, majd megnézve a kereket látom, hogy már megáll a lábán, így leállíthatom, és lecsatolhatom a kompresszort, megkerülhetem a kocsit, leállíthatom a motort, kihúzhatom a dugót, megkerülhetem a kocsit, kihúzhatom az ablakon a kábelt a dugóval, elrakhatom a kompresszort, de már nem fér hova, így berakom a kocsiba, és miután újra beindítom a kocsit, már ki is tolathatok annyira, hogy a kocsi fara a kinti csúszós, de nem latyakos betonon legyen, és ne érjen le a 30 centis latyakra, viszont kiszállni is ki tudjak, az ajtó is kinyíljon, mert így könnyen ki tudok szállni a 30 centis ajtónyíláson, amit az ajtófélfától nem lehet nagyobbra nyitni, majd kicsúszvamászva nekiállhatok aládeszkázni az emelőt, kitapogatva a jeges alvázon az emelési pontot, leerőszakolni a csavarokat majd ezután felemelni a kocsit és leszedni a csavarokat, leszedni a kereket, berakni a sarokba bentre, hisz kint mindenhol 30 centis latyak, de a kocsi mellett 30 centi van csak, és egy 20 kilós kerékkel, előre nyújtott karral kell bemásznom a kocsi mellett úgy, hogy a fehér pulóverem ne legyen szutykos, és aztán felrakni a nyárigumis teljes méretű pótkereket, meghúzni a csavarokat, közben élvezni az immár -3 fokos 40-50 km/h-s szélvihart, majd leengedni a kocsit, meghúzni a csavarokat, aztán elpakolni az emelőt az útból, kaparni a jég alól egy kis havat, amivel a zsíros, piszkos, saras kezemet megnedvesíthetem és megtörölhetem annyira, hogy be tudjak csúsznimászni, beindítani a kocsit, begurulni a garázsba, kigurulni ismét félig, kiszállni, meghúzni a csavarokat, újra becsúsznimászni, rájönni hogy útban van a defektes kerék, kicsúsznimászni, bemászni a 30 centin, nyújtott kézbevenni a defektes gumit és kimászni a 30 centin, letámasztani az ajtónak a gumit, majd ismét havat kaparni, ismét ledörgölni a kezem, bemenni a 30 centin, tépni papírtörlőt, megtörölni, újra becsúsznimászni, beállni a garázsba, ez után már csak összepakolni kerékkulcsot, emelőt, kompresszort, minden egyebet, megtörölni a kezem, behozni a defektes gumit, szentségelni és anyázni az újabb kéztörlés igénye miatt, majd rájönni hogy -3 fokban elhal az ember keze ha hóval mosogatja, ez után fújni egy kis meleget a kocsiból rá, felvenni a kabátot, összepakolni a táskába a sajtot és a bort, majd bezárni a kocsit, bezárni a garázst, és kiballagni a 30 centis kérgesen megfagyó latyakba.
NA EZ MÁR ÍGY KICSESZETTÜL BOSSZANTÓ TUD LENNI(de a kezemen és a letépkedett papírtörlőn kívül nem kentem össze semmit)
-
BlacKSouL
addikt
Kezdődik!
-
dragonfx
veterán
nem tudjátok hol tudnék ilyne teát venni?
olyna finom 1x kínáltak vele.
van belőle a szilvás is az is jó lehet.
csak webshopba láttam de ott 5e a minimum rendelés meg 8e meg 10e.
valami boltot nem tud valaki? -
Nocsak, milyen jó pálinka szótárat találtam:
Mértékegységek:
0,1 l - Demo
0,25 l - Trial version
0,5 l - Personal edition
0,7 l - Professional edition
1,0 l - Network edition
1,75 l - Enterprise edition
3 l - Small business edition
5 l - Corporate edition
Házi pálinka - Home edition
Sörhöz feles - Service pack
Reggeli feles - Recovery tool
Sör - Patch
Coca-cola, Fanta, 7-up... - Trojan virusesHatásai:
Összevissza dumálás - cat /dev/random
Hányás - Buffer overflow.
Törpe nagy ollóval - Out of memory.
Kóma - Segmentation fault.
Másnapi elemzés - Backtrace.Hatások az emberi kapcsolatokra:
Csajod, ha piásan esel neki - Access denied.
Azt se tudod, hogy ki vagy - Dependency check failed.
Ájulás - Connection lost.
Haver nem reagál - No answer.
A ropira akarsz rágyújtani - Type mismatch.
Végtelen mondókába kezdesz - Infinite loop.
A sarokban álló fikuszra vizelsz - Protocol error.
Kidobnak a kocsmából - Connection reset by peer.
Nem találsz el a villamosig: Network transport failure.
Rossz helyre mész haza: Bad gateway.
És nem tudod kellően megmagyarázni - Wrong number of arguments given.
Elfelejtik kihozni az italodat: Request timeout. -
válasz
bolondember #49879 üzenetére
Gyilkolászunk, gyilkolászunk ?!
-
válasz
bolondember #49877 üzenetére
De, csak a makkaszisza nem mondta jól
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #49874 üzenetére
moziban
-
válasz
bolondember #49874 üzenetére
Nou Camp-ben
-
Dylen
senior tag
megy valaki a ma esti 3D-s real-barcára?
-
kételkedem
addikt
-
Azt hiszem meg lesz a mostani filmadagom amit nézni kéne Sziki-szökevény Spy Hard - Drágám add az életed Drakula halott de élvezi ...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #49866 üzenetére
éhínség van...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #49866 üzenetére
ti el se hiszitek errefelé mekkora pusztulat van
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #49839 üzenetére
Felétek már az emberek egymás orrát rágják? Tényleg valami különleges hely ez a Salgó!
-
7
addikt
válasz
bolondember #49864 üzenetére
"Tétel kapitány, vétel!"
Az Airplane ominózus saccolós meg kórházas jelenetei: [link]
-
NoLF
veterán
én még mindig szeretem
"- mondja meg a kapitánynak, szálljon le sürgősen. a beteget kórházba kell vinni.
- kórházba, miért, mi az?
- egy ház betegeknek, de ez most mellékes. beszélnem kell a kapitánnyal.
- szólok neki!
- kapitány úr, mikor száll le?
- nem mondhatom meg.
- nyugodtan, orvos vagyok.
- nem tudom megmondani.
- saccolni tud?
- hát, talán 2 óra múlva.
- csak 2 óra múlva tud saccolni?
- dehogy, leszállni tudok 2 óra múlva.""- cigaretta?
- igen, az." -
7
addikt
válasz
kételkedem #49858 üzenetére
Én is most akartam beírni.
Szerettem a filmjeit.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #49857 üzenetére
ezt mondom.
akkora, hogy észre se veszel egy komplett óvodáscsoportot ha átmész rajtuk..
-
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #49856 üzenetére
Na de ennek olyan orra van, hogy már a kereszteződés közepén jár, mire kilát belőle a házfalaktól a sofőr! A hátulja meg olyan messze van, hogy már rég lezúztad a Lidl parkolóban az ott parkoló Marutit, mikor az eleje még mindig belóg a közlekedő útba!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #49855 üzenetére
pont, hogy egyszerű lehet vele közlekedni szűk városi utakon - ki kötözködne egy eszkaláddal?!
-
kételkedem
addikt
Ma reggel, ahogy jöttem be, az egyik parkolóban egymás mellett állt egy új Toyota Rav 4 és egy Cadilac Escalade. Mindkettőt megbámultam! A Toyotát nem ismertem fel azonnal, pedig jobban megnézve nagyon hasonlít az elődjére. Az Escalade összetéveszthetetlen jószág, azt azért bámultam, mert elképesztő méretei vannak minden irányban! nem lehet egyszerű közlekedni vele szűk városi utakon!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #49852 üzenetére
az a szerencse, hogy nem velünk!
és nem is nálunk!
Cserébe az Odaát kellemes kis sorozat!
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #49852 üzenetére
Nem, minden ilyen híresztelés rémhír és nyelvkitépéssel büntetendő (vagy legalábbis az lesz, alkotmánymódosítás után
).
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #49851 üzenetére
Remélem komoly, mert viccnek nagyon durva lenne!
(#49850) Tim82 Bár írásom csak a képzelet szüleménye, azért úgy látom van olyan hely, ahol ilyenek tényleg megtörténnek!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #49849 üzenetére
még jó, hogy ez fotosopp!
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #49849 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy...
"Hedvig (24) nem tudta és nem tudja kommentálni a magyar nyugdíjrendszerben tervezett lépéseket, a kamu örökölhetőséget, a kamu egyéni számlát, a hárommillió ember megzsarolását, a nyugdíjra félretett mintegy 3000 milliárd forint bekényszerítését az állami kasszába, ezt az egész nettó lopást, ami ráadásul úgy van kitalálva, hogy csak emberi méltóságra hivatkozva lehessen megtámadni, ráadásul nemzetközi fórumon, tehát mire 4-5 év múlva érdemi döntés lesz, már rég nem lesz sehol a GDP 10-12%-ra rúgó összeg."
(forrás: [link])
-
kételkedem
addikt
NYUSZIKA RÉPÁJA
Nyuszika vidám kölyöknyúlként élte életét a kilencvenháromezer négyzetkilométeres erdőben. Mikor felcseperedett azt mondták neki, hogy most már nem kisnyúl, gondolnia kell öreg napjaira! Be kell lépnie az erdő öreg lakóinak répát biztosító magán répa pénztárba. Nyuszika választott egy neki szimpatikus magán répa társaságot és havonta átadott néhány répát. A répák a saját polcán gyűltek, sőt a magán répa társaság alkalmanként újabb répát rakott a polcra, ha minden jól ment. Az erdőben négy évente új tanács vitte az ügyeket. Az ügyvivő testület tagjait az erdő lakói választották meg, ezért az ügyvivő testület döntései a nép döntései, sőt a nép akarata! Nyuszika polcán az eltelt időben ha nem is túl látványosan, de összegyűlt egy kevés répa. A tavasszal megválasztott ügyvivő testület tagjai álmatlanul forgolódtak éjjelente, azon ötleteltek, hogy honnan a fenéből lehetne répát, mogyorót, szénát szerezni. Egy szép reggel arra ébredtek, hogy a magán répa pénztárakban ott az a sok répa, azt kellene valahogyan megkaparintani! Persze mindezt úgy, hogy a magán répa pénztárakat rossznak, csúnyának kell beállítani, a répák elhordását közérdeknek, sőt egyetlen ésszerű döntésnek kell feltüntetni! Aztán kiderült, hogy a magán répa pénztárak tűrhetően gazdálkodtak a rájuk bízott répával, így még hozamot is tudnak adni a náluk elhelyezett répákra. Az ügyvivő tanács azt találta ki, hogy a hozam bizony adóköteles! A jóságos medve -aki az ügyvivő testület vezetője- így szólt a nyuszihoz:
-Te nyúl! Elviszem a magán répa pénztárakban tárolt répáid, sőt a magán répa pénztárakba beadott répáid után kapott hozamodat meg is adóztatom! Természetesen mondhatod, hogy ez neked nem tetszik, de akkor bizony öreg korodban csak egyetlen répát fogsz kapni, amelyet feldughatsz a valagadba! Ugye érted, hogy mindezt csak érted tesszük?
-Igen! És mindenben támogatlak medvekoma! Örülök neki, hogy nem vezetsz be megszorító intézkedéseket, képzelem akkor mi lenne!
-
Tim82
félisten
-
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
Szép reggelt!
210 fölött a CHF, ráadásul a lottón se nyertem. Rajtam már csak valami varázslat segíthet. -
válasz
bolondember #49837 üzenetére
R.I.P. nagy színész volt, nagyon "hülye" filmekben
Szép hetet mindenkinek, (elég ramaty a kedv indexem)
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemest!
-
tildy
nagyúr
PArcinak nagy nagy gratula!
-
BlacKSouL
addikt
Mi lehet ez a zene
-
válasz
Winner_hun #49811 üzenetére
én az ebay-jel vagyok hasonlóképpen
-
Dylen
senior tag
válasz
Psychonaut #49823 üzenetére
miért nem éri meg?
most találtam egy helyet, ahol van 120x50es... de 10 mm vastag! mi az istennek?
ráadásul webáruház -
Psychonaut
veterán
válasz
Winner_hun #49821 üzenetére
Hááát, egyik sem tipikus ajándék ezek közül, de ki tudja.
Dylen: mert nem éri meg őket két méretben gyártani. Vegyél egy nagyot, és vágd le a végét.
SZERK: mondjuk az árak tényleg jók, nekem még nem igazán sikerült ilyen olcsón kifognom jó dolgokat.
-
Dylen
senior tag
válasz
Psychonaut #49708 üzenetére
Ez nagyon nagy. Ma voltam a hervisben, de csak 185 cm hosszú van, amire ráférek 2x
Miért nincs kisebb? -
Winner_hun
félisten
válasz
Psychonaut #49820 üzenetére
Pl popszegecshúzót 300 Ft-ért (bolti ár 2500 Ft). Licites volt, mondom ilyenünk úgysincs, legyen. Igaz a postaköltség még rájött, de akkor is bőven megérte. Pár hete kellett az egyik munkához, már vissza is hozta az árát
A héten egy marókést nyertem, postával együtt 1600 Ft, boltban 4-4500 Ft.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Winner_hun #49811 üzenetére
Miket vettél, ha nem titok? Én is onnan szeretném (többek között) intézni az ajándékvásárlást, de eddig az ihlet sem szállt meg, és olyan nagyon szuper aukciókat sem találtam.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
nnna, fél órája úgy szakad, természetesen irgalmatlan szélvihar mellett, hogy a függőfolyosón túl is az ablakpárkányomon már nem fér a hó
a szembeházat (30-40 méter) nem látni egyáltalán. a városi fények halvány derengések a sötétben
igazi b.szott nagy hóvihar...hogy rohadjon megjaa, meg is marad mert -2 fok van
centiszalag szerint a függőfolyosón jelenleg 3 centis a hó...40 perce esik
na aki havat akar jöhet ide bátran...ha tud mivel. a kocsik már akadoznak -
Winner_hun
félisten
Nem szabad nézegetni a vaterát mert minden pénzem elköltöm... mondjuk amiket eddig vettem azok durván megérték a kifizetett összeget.
-
-
zoltanz
nagyúr
Ez a Holleanyó nem viccel, a szivarvégit.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #49805 üzenetére
fura, mert 5-6 éve még egész másképp voltam. utáltam a hőséget, a forróságot, a párát, és szerettem a hűvöset, a hideget, a havat
most meg egyáltalán nem bánnám, ha október után április következne. -
-
BlacKSouL
addikt
utálom a telet, utálom a hideget, utálom a havat, utálom a jeget
mikor lesz már megint nyár?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
zoltanz #49801 üzenetére
A napi rendszeresség esetében is változó, ott a mennyiség erősen számít. Napi 1 pohár sör vagy vörösbor akár jó is lehet. A baj akkor van, ha nincs mérték, és naponta liter fölé emelkedik a mennyiség. Lehet, hogy a delikvens nem lesz részeg, de a máj nem fog nagyon örülni, az biztos.
Az alkohol akár ideális tápanyag is lehetne, ha nem lennének a mindenki által ismert mellékhatásai. De mértékkel fogyasztva nem okoz problémát.
-
NoLF
veterán
válasz
zoltanz #49799 üzenetére
persze hogy nem vetem meg. de egy természetes alapanyagokból főzött, vitamindús ital szerintem nem összeegyeztethető a műanyagokból, színezékekből és ízesítőkből álló, kajának kinéző trutymóval (gondolom láttad a food inc, és a super size me c filmeket)
természetesen egy finom pálinka, és eg-két pohár bor/korsó sör sem összeegyeztethető a napi soksok keverttel és pancsolt borral.
de mint ahogy mocskot sem eszem, úgy mocskot sem iszom. s amit iszom, abból is annyit, amennyit elegendőnek találok - egy vacsihoz ritkán iszom meg egy üveg pálinkát és 3 üveg bort
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Pisztillus #49800 üzenetére
Én már hallottam olyan véleményt is szakavatottaktól ha valaki minden áldott nap megiszik két sört az már beteges.
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Edifier MR4 2.0 Aktív hangfal / Fekete
- Garmin Marq Captain (újszerű, ful szett + extra szíj)
- 2db Asrock H110M-HDV, 8GB RAM, G4400 + hűtő
- ASUS TUF 2 év Garis Brutál Gamer Laptop 16" ! Ryzen 9 7845HX 24x5.2Ghz! 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070
- Lian Li SL120 V2 ventilátor szett - 4 db normal + 3 db reverse blade + vezérlő, kábelek, újszerű
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest