- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #48597 üzenetére
Szerintem rendőrporeszt forgattak a fókuszokban. Minden bizonnyal. Mert ugye kell a pénz a rendőrségnek. Biztos nem helyszíneltek.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #48597 üzenetére
Ez jó kérdés, nem mentem le megnézni - noha nem volt messze tőlem. Csak a konyhaablakból láttam a hosszú, tömött sorokat.
Kíváncsi vagyok, ha átadják a Margit-hidat, vajon a felüljárón visszaáll-e a régi forgalmi rend, csökkennek-e a reggeli dugók...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48595 üzenetére
ahamm.
tehát 4,5 órán át... Ö. Mit is csináltak?! Mármint a dugó fenntartásán kívül?!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #48572 üzenetére
Átírva Hogyan törölhetem a felhasználóm? szövegre.
-
Elkapott valami kemény vírus, fáj mindenem...
-
bolondember
MODERÁTOR
baleset és dugómentes napot.
Tegnap este f9 után vagy fél órát áltunk a dugóban a Szentendrei és Bogdáni kereszteződében történt rendőrös gázolás miatt. Vagy 6-8 rendőrfókuszkettőkombi, félamatőr forgalomirányítás.
Elég lassan dolgoztak a srácok, mert a baleset 17:40-kor történt a híradások szerint...
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #48568 üzenetére
szia
Van nálatok glükoszept? Csomó helyen néztük, mindenhol azt mondják majdnem 1éve nem kapnak -
válasz
Nah, átírtam egy kicsit kevésbé horrorisztikusra.
-
BlacKSouL
addikt
Nem. Van ezek előtt egy pasztázási folyamat, ami egy maszk segítségével a megfelelő helyekre(lyukakba) benyomja a forraszt, kb olyan mintha megkenné margarinnal a kenyeret. Ez után megy a beültető gépbe, telelövi a bizbaszokkal, majd jön a reflow soldering, amikor a forrasz beolvad. [link] 0:27-től és 1:24-től érdekes. Vagy: [link]
Illetve pcb-től függően lehet egy wave-soldering folyamat is, ami kb annyi, hogy adott magasságba egy túlfolyatott forraszfürdőbe lógatja a gép a lábakat alulról. A mi cuccainkat amolyan köztes módszerrel csinálják, reflow+ special wave-soldering, ami csak specifikált pontoknál jön föl.
(Ja, és az alkatrészeket nem ráteszi, hanem rálövi, ha úgy tetszik ráfújja a lapra levegővel
)
-
BlacKSouL
addikt
Tudom biztos mindenkinek könyökén jön ki, de aki mégis véletlenül nem ismerné hogy gyártják a különböző elektronikai termékek paneljeit, áramköri lapjait, kártyáit, stb, annak kóstoló:
Ilyet én is láttam közelről. Kicsit durva 20 centiről látni, hogy az 1m x 0,9m-es területen mozgó, motorral együtt kb ember súlyú beültetőfej milyen sebességgel, mennyi idő alatt tud az egyik sarokból a másikba átmenni, és mennyi idő alatt tud 80-90, vagy még több apró bizbaszt ezred mm-es pontossággal, 0,1 sec alatt felszedni és még rövidebb idő alatt belőni pontosan ahova kell.
Ez már kicsit darálósabb, alkatrészektől és végtermékfunkciótól függően lehet ilyet választani, esetleg a termelékenység növelése miatt.
Ez meg szakavatatlan szemnek már a hubazmeg kategória. 0:41-től izgi, amikor kialszik a piros lámpa, a motorok felbőgnek és elszabadul a pokol, mehet a hentelés -
BlacKSouL
addikt
asztaku....
megittam egy bő dupla kv-t, instant, de azért erős (szokott lenni) . Meg rányomtam vagy 2 cent Jim Beam-t. Ez úgy általában felizgat annyira, hogy még vagy 1-2 órát pezsgek. Hát most alig látok ki a fejemből. Kávé így még nem hatott rám. Vagy túl sok és akkor hányinger meg fokozott idegesség, vagy kevés, és akkor semmi. Most közepes, és mintha altatót toltam volna be. Pedig az 5 órákat megalszom most is.. -
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #48583 üzenetére
Részletkérdés. El.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #48581 üzenetére
Ahhoz kb. lezso6 szint kell
-
venember83
nagyúr
válasz
Majd ha más felhasználókat tudok majd törölni, akkor érdekelni fog.
-
7
addikt
Basszus, nem jut eszembe az a szó, ami azt jelenti, hogy rossznak, gonosznak beállítani valamit. Valaki segítsen!
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #48567 üzenetére
egy kicsi
Megy valaki hétvégén a Hó Show-ra vagy a Fridge fesztiválra?
-
Winner_hun
félisten
Az adataim résznél bekerült egy ilyen link: Felhasználó törlése
-
lujó55
addikt
Lehet, hogy elavult a Navi szoftvere?
Bevitt egy olyan utcába, ahol mentem egy jó darabon aztán le volt szúrva két culáp, hogy csak a biciklisek férjenek át rajta. A legjobb az az egészben, hogy az utca elején nem volt a zsákutca jelölve
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #48568 üzenetére
hehe, ez jó volt
-
-
Dylen
senior tag
vasárnap tankcsapdaaaa!!! húúdejólesz
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #48560 üzenetére
huss ... volt nincs
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #48559 üzenetére
Deviza hitelben JPY a király!
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #48557 üzenetére
például hitellel
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #48555 üzenetére
a gofrisütő igenis nagyon jó!
nagyon jó friss, meleg gofrit enni reggelire! Hamar megvan, szinte bármivel jó...
-
fokukac
nagyúr
háj,
olyan szép napunk van...
Két percig a Nap is sütött.Az adócsökkentő kormányunk ma megint kivett egy negyed fizetést a zsebemből a bux-on át, az újabb különadóival.
Egyszerűen imádom, hogy milyen kiszámíthatóak.Le a tőzsdenyugdíjjal...!
-
kételkedem
addikt
Nem irigyellek!
-------------------------------------
Imádom, amikor üveggyöngyökkel akarják megvezetni az embert!
Az egyik pénzintézetnél ha 2010. november 8. és december 31. között nyújtok be Komfort Hitel igénylést és válok ügyfelükké, garantált ajándékként egy gofri sütőt tehetek a fa alá!
Egy gofrisütőt! Egy kétezer Forintos haszontalan konyhai eszközt!
Az oldalon ott a hitelkalkulátor is. Felveszek 400 ezret, majd 46 hónap alatt visszafizetek 687.700 Ft-ot. Havi törlesztő 14.950 Ft + 400 Ft csekkes fizetés esetén. Ezek meg ajándékba adnának nekem egy gofrisütőt! Kihagyhatatlan!
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #48550 üzenetére
én félévente ide 160at. de egy kreditallokáció (a tárgyat ugyanitt cisnáltam, akkor is fizettem félévente 160at, a tárgy neve, oktatója is ugyanaz, a kreditallokációs kérelmet én kell hogy megírjam Atól Zig, de ők mégis lehúznak 2ezret/tárgy)
és utána szó nélkül kirúgnak, semmi figyelmeztetés vagy bármi, csak jön az index hogy köszönömszépe'
node most fel vagyok véve, tanulnék is, de az egész isklában képtelenek rájönni egy tanár elérhetőségeire. egy emberrel már többször beszéltem ma, ő teljesen kiborított...
írjak neki emailt. mondom már írtam 3at, nem válaszol. akkor írjak neptunon. jó, köszi.
írnék neptunon, de ott kell a címzett kódja, amit nem tudok. visszahívom a nőt, aszondja minek akarok neptunon írni, írjak emailt, azt biztos olvassa, a neptunt nem.mondom TE MONDTAD hogy neptunon írjak, merthogy azt biztos olvassa, az emailt nem.
döntsd már el melyik legyen
eldöntötte: hívjam fel. mondom az volt az első kérdésem, hogy van-e mobilja, mert nekem csak ez a szám van meg, amit ugyan már 89szer felhívtam, de eleddig csak TE vetted fel, más számom nincs...
és persze az egész úgy kezdődött, hogy a tanár akit keresek, nyugdíjba ment, viszont hallásra. de mondom engem tanít hétvégenként, úgyhogy bitte...
de semmi értelme.
ja de, a végén még azért ledöfött: de hiszen hétvégén van vele órájuk, majd akkor beszél vele!
persze b+ de most azért akarom elérni mert hétvégén NEM MEGYEK órára mert nem tudok, és zht írunk...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48549 üzenetére
na meg az ingyenes felsőoktatás - nem is tudom már mennyit fizettem a 2000-es évek elején az ingyenes oktatásért!
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #48546 üzenetére
szerintem már akkor is szétrobbannék az idegtől, ha csak leírnám ide, mik történnek.
tán a legapróbbat is elég megemlíteni, miszerint kreditallokáció tekintetében minden elfogadott tárgyért egy ezrest perkálnom kell, ezáltal a tandíjon felül most kiírtak még 20 rongy (20 tárgy) befizetnivalót...
-
zolynet
veterán
kell egy kv h ne öljek meg vkit
-
NoLF
veterán
a budapesti műszaki főiskola (jajbocsánat, óbudai egyetem) toljon ki magából 7 talicska aprómajmot, pár sün kíséretében, azután monnyon le.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #48540 üzenetére
ó, elég volt a múltkor mikor valami növényt keresett, s adtam egy hasonló, bár értelmesebb választ...
Nem akarok a kéxarvas lelkébe még jobban belemászni! -
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #48542 üzenetére
Van egy tippem arra, hogy nem nagyon...
De sajnos az eredeti kérdésére nem tudom a választ.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #48541 üzenetére
Válasznak válasz, de vajon ngabor2 mennyire örül neki?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #48540 üzenetére
Tessék, itt egy: Válasz! Jó lesz?
Tope, venember: Köszi, Kalandorral felvettük egymással a kapcsolatot.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #48539 üzenetére
Hangember! Válasz nincs, csak a szöveg!
-
ngabor2
nagyúr
van itt valaki otthon a mikrohullámú technikában? mondjuk az árnyékolásában úgy, hogy a fény minél nagyobb része átjöjjön, a mikrohullámú sugárzás viszont lehetőleg semennyire. jópár helyen leírják, hogy fém háló, de hogy milyen tulajdonságai legyenek, az nem. ilyenek pl a max/ajánlott lyukméret, anyagvastagság, összefüggőség feltétel-e, vagy drótháló is jó-e, stb. tudna erről nekem valaki értelmes linket dobni?
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #48534 üzenetére
Nem jaj, hanem haj.
-
Dylen
senior tag
Mi van a cirmos cica fejebúbján?
Cirmos cica haj.hihihiiihhi
-
lorcsi
veterán
válasz
Kalandor #48528 üzenetére
vag ő is elég kompetens a kérdésben
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #48525 üzenetére
számomra minden szempontból undorító
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #48525 üzenetére
masszív fotosop.
-
venember83
nagyúr
A múltkor negatív példa volt, most legyen pozitív. Vannak szép női testépítők is: [link].
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #48507 üzenetére
Nem szereti annyira, mint az angolt, de ha egyetlen percre elővette volna a német könyvet és belepillantott volna, akkor simán négyest kapott volna. Ha egy picivel többet készült volna, meg lett volna az ötös. Sajnos a "ha" előtaggal kezdődő mondatoknak nem sok értelme van, így maradt a hármas.
A vonaton orvostanhallgatókkal utaztunk, remekül elbeszélgettek a különböző szalagok latin neveiről! Kár, hogy nem tudtam megjegyezni, pedig csajozásnál biztosan nyerő szöveg a Gyönyörű a medial collateral ligament vonala!
-
zolynet
veterán
szép napot ... remélem nem marad ilyen borult, estébe hajló, álmosító
-
válasz
bolondember #48517 üzenetére
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #48518 üzenetére
Na hallod... Készülök a 3 egésznapra, valahogy fent kell maradni...
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #48514 üzenetére
Ilyen korán reggel már ilyen erotikus tartalommal bíró szavakat használni, mint a comb...
-
válasz
bolondember #48515 üzenetére
a hasznossal
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48514 üzenetére
kellemest.
-
Tim82
félisten
Laza 14 órás műszak volt.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #48507 üzenetére
igaz.
mondjuk a német meg tanuljon meg magyarul ha már ideeszi a fene. -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #48485 üzenetére
Mi baj a hármassal? Szereti a németet? Érti? Ha utálattal nyúl a némethez, akkor ne nagyon várjatok tőle többet, szerintem.
-
-
Pisztillus
senior tag
válasz
lujó55 #48504 üzenetére
Akkor ezt most rosszul vetted le, a Trabival semmi bajom - csak annyit írtam BE-nek, hogy szegény isteni hanggal kápráztatott el minket a karambol után. Egyébként hamar megcsinálták, és még sok évig szolgált minket - néha istentelen körülmények között is. A vége egy hattyúnyktörés lett: na azt már nem tudták rendesen megcsinálni, az lett a veszte. Utána aztán tényleg minden baja volt - ha nincs ez a hiba, talán még ma is meglenne.
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #48503 üzenetére
Mi bajod a trabival? Én megvédem, mert jó kis kocsi volt! Igénytelen üzemanyaggal is ment, télen nem izzadtál, nyáron nem fáztál és még a zorrodatis tisztíccsa! Ha pedig nagyon féltetted, mert sokat kellett rá gyűjteni a Csepel művekben 3 műszakban akkor nem kellett az utcán hagyni, betetted egy reklámszatyorba és felvitted a panelba
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #48502 üzenetére
Gondolom... Anno volt alkalmam ülni szegény Trabinkban, amikor fékhiba miatt beleszaladtunk az előttünk lévő kocsiba. Kissé összetört az eleje, meg csak betolni lehetett, de a hangja! Mivel szinte tőből tört le a kipufogó is, egy felszállni készülő repülő is megirigyelhette volna... El tudom képzelni sok vecsési arcát, amikor éjjel kettőkor végigbattyogtunk vele a Fő úton...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #48501 üzenetére
ez más, hidd el nekem!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #48500 üzenetére
Meg se halljuk a sok egyéb hasonló között...
De komolyan, időnként olyan hanggal robognak végig egyesek a csodaverdáikkal, hogy egy tankhadosztály sírva borul a Mig-29 század vállára szégyenében... Kétségtelen, hogy az ablakcsere óta javult a helyzet, de ez azért átszűrődik rajta... A No I. viszont továbbra is a Raktár utcán átrongyoló, szirénátó tűzoltóautó - azt nem übereli semmi.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged