- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
-
Pisztillus
senior tag
A szokásos fájdalomcsillapítóknál jobb ötletem nekem sincs. (Panadol, Panadol Extra - ez koffeines, Advil Ultra és Forte, Algoflex 400 és Forte, Aspirin család) Esetleg forró, citromos tea meg C-vitamin.
Ebben az enyhe időben van most elég vírus meg baci, de ha minden igaz, jövő héten ilyenkor elkezd kifagyni az összes - azaz télikabátokat tisztítani, szükség lesz rájuk.Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
Szerk.: Azé pohár is tud ám totyikot gyilkolni...
-
Pisztillus
senior tag
Muszáj volt, mert bár van másik lámpa is (a neon a fürdőszobaszekrényben van), de asszonypajtás mondta, hogy nem sokat lehet így látni. Igaza volt - nem álltam neki neon nélkül borotválkozni.
Ha meg már vettem fénycsövet, akkor már vettem hozzá azt a kis kitekerhető gyújtótrafót is - azt sem árt időnként cserélni. (A kimúlt fénycső kb. 5 évig bírta, a trafóval együtt.)
Piros keret meg nem lesz, de most aztán tényleg spongyát rá!
-
Winner_hun
félisten
Azt nem, csak néhány szál borovi fenyőt
Úgy döntöttem bent csinálom, amígy szárad az egyik adag addig másik munkát tudok rajzolni... Mogy úgyis csak ez van terítéken a tennivalók közül, másba nem akarok belekezdeni. Ja és ez nem is mind, lesz még. -
venember83
nagyúr
Csak azokra a kérdésekre válaszolhatok, amikkel kapcsolatban megfelelő információval rendelkezek.
Schumi visszavonult két évig, aztán idén visszatért a Mercihez régi mestere, Brawn hívására.
Senna idén van először, gyenge autóban, de ő is gyenge, a csapattársa is sorra jobb eredményeket ér el nála.
Vettel ma akkor lehetett világbajnok, ha ő nyer, és a ferraris Alonso nem lesz legalább negyedik. Sikerült.
-
-
-
FehérHolló
veterán
Ha nem MSN-t használ, hanem mondjuk valami célprogramot (TeamSpeak, Ventrilo), akkor fixen megmondható az adatforgalom a használt kodekből. Így lehet tervezni akár, ha mindenképp szükséges a hang. A célprogram ráadásul sokkal kisebb adatforgalmat generál.
Webkamerát mobil nettel felejtse el, de sürgősen. Ráadásul MSN-en keresztül...
-
tbs
addikt
Szvsz jó volt mindenki. Elsőre azon a "szűk", technikás pályán teljesen jó idők születtek.
Legközelebb hozz kesztyűt.
Öcsém ilyen tapadógumipöttyös legolcsóbb Obi-s textílkesztyűket szokott nyűni mostanság, ha abba az autójába ül, amiben a linkelt biztiövhöz hasonló van...
szerk, Vénnek, ha esetleg Fáraó kolléga még pihenne
: 4x6perc -> 4eFt. Bruttóban ez ~1óra. Ennyi jól bírható kezdésnek. Pont kellemes. (Árak hétfőiek, g1kartcanter.)
szerk2.: Csiga vagyok, mint tegnap...
-
Winner_hun
félisten
Nem. Írtam neki, vissza fogja küldeni a pénzt. Ha holnap se lesz itt akkor írok neki.
Jövő hét hétfőn gokart? Hátha egyszer végre összejön..
-
tildy
nagyúr
En mondtam, hogy visszuk a jo idot, nade kanikularol azert nem volt szo.
Na, ma indulas Ozoraa, egy szep hetnek nezunk elebeTegnap bevasaroltunk, alig vettunk valamit, hopp 35 font el is ment. Angliaban en meg nem is emlekszem, hogy a sainsben valaha koltottunk volna egyszerre ennyit.
Na jo tegnap elmentunk sorozni az olcso volt, meg a kozel is olcso volt, de amugy eleg nagy dragasag van idehaza....El is szoltam magam, esmein koppintott az orromra, hogy azt mondtam otthonkellemesebb ido van, stb, hogy azt mondtam otthon.
-
BlacKSouL
addikt
Hát egyfelől, mert ha valaki elír valamit, akkor próbálják kijavítani, egyúttal megjegyeztetni az illetővel, hátha rosszul tudta, és márpedig a fórumnak van némi közösségi nevelő jellege is.
Másfelől ha azt írod szar napod volt, abban a szar szó a szart juttatja eszedbe, ami meg nem kellemes. Míg a pina szóról valószínűleg mindenkinek a pina jut eszébe, ami meg minimum a férfitársaság számára kellemes. Ráadásul a pina - habár sokféle szinonímával helyettesíthető - mégis ez fejezi ki leginkább a lyukközpontúságot.
Harmadrészt viszont - habár beírhatod mindennap hogy fasz - az valószínűleg nem lesz oly mértékben elfogadott. Ez kb olyan, minthogy a női test szép. Lehet szép egy férfitest is. De míg két szép női test szorosan egymáshoz bújva is szép, két szépnek mondható férfitest általában ritkán mondható szépnek. Mondjuk úgy a szemnek nem oly kellemes.Na most miután ezt így kifejtettem, ezúton üdvözlök mindenkit a következő 1 hétre előre, jó nyaralást mindenkinek de főleg nekem és magamnak
Én a fentiekhez hasonlóan fáradt aggyal esek most neki az elkövetkezendő mintegy 11 órának és kb 650 kilométernek.
Legyetek jók, majd valamikor jelentkezem.És most...
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Apple MacBook
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest