- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #18999 üzenetére
jól tudod, sosem dolgoztam gyorsétteremben.
dezső viszont megfőtt, úgyhogy hamm
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #18997 üzenetére
még kész sincs...
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #18995 üzenetére
te fogyózol? hova?
-
NoLF
veterán
áááá éhség van
pöri nyomulj b+ mert meghalok -
bnss
veterán
Szép estét!
Nem volt valami kellemes idő hazafelé, természetesen mindig ilyenkor marad el a sapka... Szerencsémre volt kapucni, a füleim legalább kevésbé fagytak le.
Kíváncsi leszek a holnap érkező havazásra, lehetne már végre rendes mennyiségű hó.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #18983 üzenetére
látodlátod, milyen jó Neked...
aztán meg mindig itt zsörtölődsz... -
fokukac
nagyúr
Sziasztok, Nektek mi jön ki eredményül a lúzerindex-számításakor?
Csak kíváncsiságból...
Nekem 8,97, nem tudom, az jó-e.--------------------
Hajrá Tildy! -
zolynet
veterán
no ma is rövidebb vagyok 20db Mátyás királlyal, aksicsere
vinnyogott a riasztó ahogy szokott, szopókázott vele a szerelő -
tildy
nagyúr
válasz
tibi666 #18977 üzenetére
Videk(i varos) lesz elobb utobb, de valoszinuleg maradunk itt/vagy egyeb angol nyelvteruleten . Perszeez attol is fugg, kifizetnek-e itt,a hol msot dolgozom, mert ha nem, akkor kicsit rosszul all az a bizonyos szena.
Nem egyszeru ujrakezdeni dolgokat, es azt is tudom, hogy a Lajos angoljaval mar reg lenne iszonyatjo munkam. Sot, valogathatnek ezerszam koztuk, mert otthon is eleg jol el tudtam adni magam, es hittek bennem, hogy kepes vagyok uj dolgokat megtanulni.
Szoval ezen kell porognom.
Fel oran belul indulok is a kov. interjumraMondjuk fene tudja, ma buktam el egy madridi allast a nem fluent angolom maitt, de nagyon tetszett az illetonek az oneletrajzom, meg az otthoni pannonos tapasztalatom (mobil tartalomfejlesztes ) , szoval mondta , hogy ilyen emberre szuksege van, beszeljunk par honap mulva, felvett linkedinen is.
Bar nem hinnem, hogy esmein orulne MAdridnak
-
tibi666
senior tag
és most hogy látod a helyzetet? mikor kimentetek, azt mondtad, ez csak afféle ugródeszka lesz, pár év múlva továbbálltok. még mindig így gondolod? vagy most, hogy picit belekóstoltál a teljesen idegen világba, fűszerezve egy jó adag bizonytalansággal és kiszolgáltatottsággal, már nem vágnál bele még egy költözésbe? feltételezve, hogy mindketten találtok jó állást...
-
fokukac
nagyúr
legközelebb oxford-ba, vagy cambridge-be menj dolgozni, ott biztos irodalmian beszélnek.
de ha akarsz borzasztót hallani, egyszer beszélgess egy glasgow-ival is, na az maradandó élmény lesz, egyszer ki kell próbálni...
ui. jut eszembe, ausztrállal találkoztál már? az is nagy élmény
-
NoLF
veterán
azt hiszem a magyarban is találni pár szót, amit másképp is tudunk mondani, pl a porszívó persze nem ilyen
mondjuk ha jól emlékszem én anno vacuum cleanert használtam az étteremben, azon a részen biztos így nevezik, ahol te vagy, ott meg máshogy.
sztaki szerint hoover-nek is hívják.
-
tildy
nagyúr
keszvagyok. azt hittem tudom, hogy a porszivo angolul vacuum cleaner, de ezek valami mas szot mondanak... hm...
Moci: azt hiszem hoover. -
Móci
addikt
Akkor mégiscsak lány! Nofene, én tévedtem...
Bubu: szoktam Metallicát hallgatni, azért írtam azt, amit. Hülyén jött le? Nem baj.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #18952 üzenetére
Az első sorban meg még se**em vagy, úgyhogy ebből az égvilágom semmire se lehet következtetni
De tildy meg megmondta, amit megmondott
-
tibi666
senior tag
válasz
kételkedem #18925 üzenetére
igen, összefoglalva valahogy így néz ki a dolog.
-
Mawyx
őstag
válasz
tiv83us #18954 üzenetére
A többi rész lemaradt:
Egyiknek a levele: "Erre én nem sok esélyt látok. A párommal, Gáborral akarunk összeköltözni, úgyhogy most mindketten arra gyúrunk. Én részemről sztornó. Nem hagyom itthon a drágát, tudom, hogy ő meg nem vágyodik ki. Ez van." És ezt olyan ember írta, aki oviskoromtól barátom.Ezt egy oviskori barátom írta, úgyhogy nem nyert
-
tiv83us
veterán
válasz
"A párommal, Gáborral akarunk összeköltözni, úgyhogy most mindketten arra gyúrunk."
-
Móci
addikt
válasz
LOL, belőle is lány lesz gyártva?
Én amúgy fiúra tippelek. -
Mawyx
őstag
A se**em is befagyott ebben a rohadt hidegben, felmentem a Gellért hegyre, hogy kicsit kimozduljak. Felfelé jól kimelegedtem, néztem is, hogy nincs is olyan hideg, lefele meg már alig éreztem a lábam, vagyis nagyon is éreztem, éreztem, hogy fázik. Főleg a combom és a popsim fagyott meg, mert alul térdig érő sízokni, fent kabát, de a köztes részen csak 1rétegnyi farmer. Már fél órája visszaértem, de még mindig vac-vac van
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #18949 üzenetére
A hálózat fenntartása évi 3-8 misi avagy egy-egy állomásé?
Félek, állomásonként... -
Winner_hun
félisten
Drágák a mérőállomások, mert a tudományos pontosságú műszerek több tízmillió forintba kerülnek, és erre jön rá 3-8 millió forint éves fenntartási költség. Itt
Miért nem tudom elhinni azt az éves fenntartási költséget? -
Tim82
félisten
válasz
fokukac #18947 üzenetére
Mert szkútercsávó csak holmi beteg zöld csigák képzeletében szkútercsávó. Amúgy Detective Richard Fell, szolgálatára.
Mellesleg normális zenéket hallgatok, de ezt amúgy is tudod, illetve főleg Bubu tudja tanúsítani. Meg van némi régebbi blogbejegyzés a zenékről, amiket szeretek.
-
Tim82
félisten
Igazad van, be is fejezem. ("one man's fun is another's hell")
-
venember83
nagyúr
Ezt a számot pedig küldeném BS fórumtársnak, és mindenkinek, aki szereti. A számot.
-
Tim82
félisten
-
fokukac
nagyúr
az összes kiéhezett kockát el kéne már küldeni egyet k.rvázni...
beszamolok.hu, lehet válogatni, user feedback-ek alapján...Rendezzünk nekik gyűjtést, mint izaurának
Én bedobok egy százast, nekem ér ennyit, hogy a liftes 'zűrlény meg a vénség kapjon már valami rendes végkielégítést ennyi év kemény meló után... -
Tim82
félisten
Mint már többször megjegyezték ebben a topikban, a 21. század p*nája a s*gg. Valószínűleg ezen az alapon akar Vénség nővé avatni. Ha mégsem, akkor se aggódj, a modern orvostudomány csodákra képes és ha nem bírod fizetni az operációt, akkor gyűjtünk Neked is, mint Isaurának!
-
kételkedem
addikt
válasz
tibi666 #18917 üzenetére
Akkor foglaljuk össze! Nem eszel, mert fogyni kell. Ha nem eszel, fáj a fejed, amire valamilyen tabletta dukál. Kialvatlan vagy, ezért nappal erős kávét iszol összerogyás ellen. Éjjel nem alszol, viszont iszol egy kevés házit és bort hangulatjavítónak, majd lezárod a napot egy kis altatóval! Nem piskóta!
-
Móci
addikt
válasz
venember83 #18921 üzenetére
Nem. Amúgy itt is nővé szeretnétek avatni?
-
NoLF
veterán
ááááááááááááááh büdöspicsába és persze hogy most lenne lehetőségem kimenni kölnbe bulizni egy hatalmasat, egész hétvégés rettenet jóbarátokkal...
80ezer a repjegy, kocsival 50ből jönne ki...
egy kanyi tetves PETÁKOM nincs...
-
tibi666
senior tag
válasz
kételkedem #18912 üzenetére
az éhség miatti fejfájás ellen kerítettem gyógyszert, enyhén szólva erősebb, mint az algoflex, azzal nem lesz gond. este iszok egy kis házipáleszt és bort, hogy jobb kedvem legyen, aztán éjfél körül beveszem az altatót, így talán négykor már aludni fogok.
na, most mentem, meeting lesz, majd később visszanézek, hogy aztán hajnalig ronthassam a levegőt. szép napot mindenkinek!
-
Tim82
félisten
Jajistenem, mekkorákat szórakozom most a Vallás topikon. Egyébként mindenki eretnek ott, kivéve a moderátorokat, kérem, égessék meg őket MOST!
-
tibi666
senior tag
no, dupla koffeintabletta+erős kávé elfogyasztva, remélhetőleg kibírom estig, akkor meg már úgysincs baj, mert nem tudok aludni. ebéd nuku, fogyni kell. csütörtökön megyek úszni, már egyeztettem egy kollégával.
-
fokukac
nagyúr
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #18907 üzenetére
*gyerököt
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #18905 üzenetére
Ne báncsátok má aztat a dáliás gyereköt!
-
tibi666
senior tag
-
fokukac
nagyúr
válasz
Black-core #18902 üzenetére
én egy centit nem nőttem 14 éves korom óta.
már akkor is ilyen daliás legény voltam
--------------------------
mára szabit vettem ki, hogy itthon maradok diplomamunkát írni...
szerintetek hány betűt haladtam eddig?
természetesen fúrnak megint... -
Black-core
aktív tag
válasz
venember83 #18900 üzenetére
Sztem,hogy ha még csak 14 éves akkor bizti fog nőni.Nah de mindegy lehet hogy ö ezt jól éli meg,nem csúfolják meg semmi
-
NoLF
veterán
válasz
Black-core #18899 üzenetére
őt is edzik, s bajnokot nevelnek belőle
Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest