Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Akkor nem egyezik az ízlésünk
Én zakó nélkül az ing-nyakkendő kombit egy Duna-parti sétához is el tudnám képzelni, meg zakóval egy akármi ünnepre is.
A színes zakó, az bohócos, de nem a színes ing. Persze ha cigányasszonyos virágmintás, akkr az idétlen minden körülmények között, de ez nemhogy nem idétlen, hanem sztem totál imádnivaló. -
Mawyx
őstag
Sztem csak a mintamentes egyszínű nyakkendő néz ki jól. Bár a linkelt példány annyira nem rossz.
A narancs nagyon tuti ebben a nyomoronc időben
Fekete vagy szürke zakóval ütős, de pl zölddel vagy lilával nem. Bár utóbbiakkal semmi 
[link]Klassz ez nagyon sztem: [link]
Ez rettenetes
[link]Én kb egy hete raktam sivatagos hátteret a laptopra, mert fáztam

-
bnss
veterán
Öltönyhöz narancssárga ing szintén narancssárga csíkos nyakkendővel? Valami színesebbre vágyom. (Mielőtt valaki még elsütné, nem, nem a választásokra készülök...
) -
Dylen
senior tag
jaaj, tengerpartra akarok menni!!

-
Mawyx
őstag
Régen listát írogattam, de annyira reménytelennek tűnt, hogy már untam sóvárogni. Aztán szépen lassan teljesültek, de vannak új vágyak, mindig van vmi újra és újra.
Most The North Face cuccokért vagyok odáig meg vissza, naponta nézegetem az aprókat, hátha kifogok vmit. Eddig csak egy zippes fölsőm van, féláron volt, de így is méregdrága. Hogy miért nem a piaci kínai cuccokra izgultam rá?!
Sokszor kompromisszumot kötök magammal, de azt megbánom, mert megveszem a kevésbé vágyott cuccot, aztán meg ott tartok, hogy csak le kéne cserélni, de olyankor pazarlás, amikor végülis jól működik az adott holmi, csak hiába, ha nem tetszik, ha másfélét szeretnék. -
Mawyx
őstag
Széles párkány van az ablaknál. Nagyon süvít a hideg és ahogy elkezdtem téliesíteni a szobát, azaz jobb híján pokróccal telekömködni, akkor ahogy odaraktam egy plédet, egyből rátelepedett. Akkora megigazítottam neki oda egy plédet és azóta minden nap ott fekszik. Már az ő szőnyegjét is odaraktam neki. Az ablaktól hideg jön, de le szokta lógatni a mancsát a konvektor fölé, a körmét beleakasztva a függönybe és úgy heverészik

-
bnss
veterán
Szép estét!
A német juhászom piszkosul élvezi ezt a pár centis havat is, igaz a legnagyobb kupacokat veszi célba, majd azon hempereg. Ja és a hóemberek sincsenek biztonságban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Kiolvasva nyomtatott formában. Most nézhetek valami más irodalom, nem szakirodalom után.
-
pohár
félisten
Na megvolt a tortaevés, 5 puttonyos Tokajival, és egy kis édes Waltonnal

-
neduddki
nagyúr
HI!
mi a pek van aforummal hogy a notebookok digitalis fenykepe\eok es hazimozik pihegnek elol???:- )))
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Köszi, na majd ha megint átvetődöm a határon, kutatok egyet. Nemtom, Billában lehet ilyesmit kapni? Mert a szállóhoz az van közel. Elcsatangolni másfelé meg nem nagyon szokott lenni időnk.
tope: Mi már valahol 40 centi körül (felett?) járunk [link]. Asszem megyek is a garázshoz söpörni egyet. Tegnap 32 centit lapátoltam el, ma délelőtt kb 10-et, és pont akkor kezdett neki esni rendesen.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
de, van egy tothl nevezetű felhasználó onnan, de csak szakmai topikokba jár.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
a cégnél ahol dolgozom, mindenkinek van valami beceneve, mikor én odakerültem, mindenképp adni akartak nekem is valamilyen nevet, ami nem a sajátom. senkinek semmi nem jutott eszébe, főnök ránézett a naptárra: április elseje, hugó napja.
ennyi

-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Próbálkozhatsz esetleg még Kandia fehér csokival, hátha...
zolynet: Még az ára is szimpatikus.
ToBeY: Sorozatokat nem nézek, mert nem vagyok hajlandó egyik hétről a másikra izgulni, hogy na most mi lesz, meg aztán azt az időt eltölthetem értelmesebben is. Na jó, értelmesebben általában nem, mivel prohardveren lógok...

NoLF: Ne beszélj csúnyán, mert kimosom szappannal a szádat.
Más részről viszont kérdésem is lenne a kérésen kívül, miért vagy te Hugó egyeseknek? -
NoLF
veterán
jáj jáj jáj
josé cuervo a jó k.rva anyád

-
Mawyx
őstag
válasz
zolynet
üzenetére
Csak sportcipőm van sajnos.
Néztem egy Rossignol bakancsot, felére le volt árazva karácsonykor, de nem találtam róla neten infót, itt se válaszotl senki, így nem mertem megvenni. Nézegetem az apróhirdetéseket, de csak elbaszott méretek vannak meg drágábbak apróból, mint amibe ez a bolti vatta új Rossignol került volna.Nincs kedvem hajat mosni, hideg van. Ágyban döglök egész nap, végre sikerült kiengednem. Macs is csak döglik.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ez hasonlóan van a soroztoknál is 24 rész van álltalában egy évadban,amit ősztől-tavaszig addnak le
-
zolynet
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Eladásnak egyetlen oka van, mégpedig a klíma hiánya. Sajnos tavaly nem egyszer belefutottunk egy Bp-Gárdony 3órás útba, és párom ezt nagyon nehezen bírta, már én is. Ezért nem is vettem rá felniket meg pofozgattam jobban, mert tudtam h rövid időn belül másik kell majd. A másik is már ki van nézve, Honda Civic 1.6sport. Nehéz megválni tőle mert ha klíma lenne akkor eszembe sem jutna az eladás gondolata. Tip-top autó, olajat nem eszi és nem szervízigényes.
Mawyx: ezért kell gettában lemenni

most egy kis pihi következik...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kár, pedig különleges íze volt. Lehet hogy valaki azt mondaná rá hogy sz.r, de szerintem meg jó volt. Még az illata is olyan jó faggyús volt.
Onnan jutott eszembe, hogy épp valami román kekszet eszegetek vajjal, de a vajnak semmi vaj íze nincs. Kb mintha sűrű vizet szopogatnék. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Találkoztál már olyasmivel piacon vagy bárhol, hogy fehércsoki, de akkora táblában, mint egy A2-es műszaki rajz, és kb 5 centi vastagságban. Én kb 12 évvel ezelőtt láttam ilyet Csíkszeredán a piacon, vettünk is vagy 2 kilónyit, ami kb 4 kocka volt ebből, és valami különleges mellékíze volt. Tiszta mintha birkatejből lett volna csinálva. Azóta se tudtak olyat szerezni nekem kamionosok sem, pedig jártak Szeredán.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Mi bajod a Top Gear-el egész jó műsor csak a szinkron ócska
-
BlacKSouL
addikt
bazzeg, mikor lettem addikt?

addikt jár a PH!-s a fórumra, míg kedvenc nem lesz belűle
-
venember83
nagyúr
Azért elég szánalmas ez a Top Gear, inkább nincsenek, mint vannak. Persze mondjuk nem csoda, hisz sok minden egyébbel is foglalkoznak, ami valószínűleg jobban fizet, mint a BBC.
-
nike_
addikt
Szépjónapot
Itt már kb. 10 cm (vagy talán még több) hó van. Most is szakad, tegnap éjjel is szakadt meg tegnap délután is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mert az olyan izgi lenne, olyan jó, olyan jujjdejó. Fantasztikus, csodálatos.
-
BlacKSouL
addikt
Á a francba...nem esik eléggé.
Épp csak annyira mint tegnap. De ha tegnap 35 centi esett, és ma is annyi fog, akkor az még csak 70 centi hó. Abban még lehet közlekedni, úgyhogy a rohadt életbe, holnap be kell mennem dolgozni. Én úgy szeretném ha legalább 1 méter vagy több hó leesne, és akkor megbénulna az ország, és nem kéne dolgozni menni. Jujjde csudajó lenne. És akkor mennék ki hóangyaltengeralattjárót csinálni, meg hóalattelsüllyedőszánkózni, meg csudálatos jujjdejó játékokat játszani, és nem kéne azon izgatni magam hogy vár a munka. Úgyhogy remélem éjjelig még leesik vagy 60-70 centi. Vagy több. Végülis tél van. Kimozdulni se kell. 2-3 hétre elég a kaja meg pia ami fel van halmozva. Jajjdejószépcsudálatos tél.Más:
Az angolok és az amerikaiak olyan változatosan tudnak érzelmeket kifejezni:vidámak: Oh shit, oh fuck, oh my god.
örülnek: Oh shit, oh fuck, oh my god.
boldogok: Oh shit, oh fuck, oh my god.
meglepődnek: Oh shit, oh fuck, oh my god.
megijednek: Oh shit, oh fuck, oh my god.
félnek: Oh shit, oh fuck, oh my god.
csodálkoznak: Oh shit, oh fuck, oh my god.
mérgesek: Oh shit, oh fuck, oh my god.
dühösek: Oh shit, oh fuck, oh my god.
haragszanak: Oh shit, oh fuck, oh my god.És akkor még Steven Seagalon poénkodnak.
-
Mawyx
őstag
válasz
zolynet
üzenetére
Jót mulattam, hatalmas hó van, símán bele lehetett huppanni
Gyorsan végeztem, mondom akkor az eggyel fentebbi utcán jövök vissza, szépen szálingózik is a hó, klassz lesz. Az nem volt elég, még eggyel feljebb, még eggyel, aztán végül a hegyen kötöttem ki
Lefelé volt nehéz jönni, mert a sportcipőn lévő paták már teljesen lekoptak, teljesen sík a cipő és nagyon csúsztam. Jó volt, jólesett, de nagyon átfagytam a végére, a cipő az első méteren átázott...
A tegnapi Smack-ből még marad, most kész a pirítós is és bebújtam az ágyba felmelegedni
Kiderült, hogy a motoros cordura nadrágom nem lesz alkalmas síelésre, ha úgy adódik, pedig biztos voltam benne. Mondom kellemes tapintású dzsekis anyag, csípőnél, térdnél protektorokkal, de mindkét szárán végigfut egy szellőző csík, magyaul ott ilyen hálós vékony anyag van, rettentően áthül.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
a fagyöngyöt hideg vízben kell áztatni, a galagonyát viszont forrázni kell. ha szed valami gyógyszert, a dokival feltétlenül beszélje meg ezeknek a fogyasztását. jó eséllyel nem lesz kifogása ellene, de érdemes tudnia róla. a fagyöngy csak óvatosan, orvosi felügyelet mellett használható.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Egy ismersömnek nem valami jó a vérkeringése. Elég sokat fázik és a végtagjai is állandóan hidegek. Neten olvastam ,hogy a Fagyönyg és a Galagonya teák nagyon jók erre. Lehet a kettőt 1x inni?
-
Mawyx
őstag
Megyek kiásom a kocsit

-
válasz
venember83
üzenetére
Miért nem tetszett ?
-
pohár
félisten
Én meg most értem haza a lanparty-ról

Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Kutya topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- EAFC 26
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én zakó nélkül az ing-nyakkendő kombit egy Duna-parti sétához is el tudnám képzelni, meg zakóval egy akármi ünnepre is.
bár egy bohócon esetleg elmegy.

Fekete vagy szürke zakóval ütős, de pl zölddel vagy lilával nem. Bár utóbbiakkal semmi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)