- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Jo reggelt mindenkinek! Elobb keltem ki az agybol.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #16552 üzenetére
neszpresszó? ahol zajt mérnek csészében forrón?
Cégünk a 18 Millió € éves árbevétel mellett nem tud fizetni egy sofőrt, aki szaladgál csipcsup ügyekben a városba, meg beszerezni eztazt. A labornak kell gombelem a műszerekbe. Ki menjen ki a városba? 8km. Természetesen mindenkinek dolga van, az aszisztens csaj beteg, én meg mint stratégiai beszerző le vagyok tiltva a városba mászkálásról. De valakinek mégis ki kell, hát szartam rá, kimentem én.
Megállok a házunknál, de már csak az ovoda kerítésénél volt hely, onnan 150 m a bolt az elemekkel. Elszaladok, jövök vissza, ott a közterületes cédula. Persze legális parkolóhely sehol nincs a környéken, azaz mind foglalt. Na, fasza. Visszajövök a céghez, kollégám mondja hogy ha most bemegyek személyesen akkor 2000, ha kiküldik akkor 6000. Hátakkornekikak.rvaanyjukat. Visszamentem, bementem a polgárjenő hivatal hoz. Közterületesek, csekk, 3000(!) egyébként 7000 lenne. Posta, befizet, visszajön. Dél van, és még csak elemet vettem ma 20 000-ért, meg kidobtam 3000-et a szemétbe. Dolgozni ki dolgozik helyettem amíg a nem létező sofőr munkáját végeztem?Ezt a faszt nem büntették meg. Feljelenthetem? Gondolom nem. Mellettem több hely volt.
Szóval szopjanak le egy talicska aprómajmot kétszer. -
válasz
kételkedem #16590 üzenetére
Az ABEVjava-nak illene mennie OSX-en is, linuxon már használtam, ott teljesen jó volt. De nemsokára kiderül, hogy mi az ábra...
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #16586 üzenetére
Korábban a szabad szoftveresek elég nagy hullámot csaptak a dolog körül, elképzelhető, hogy már minden platform működnek a programok és funkciók.
-
Timocicu
senior tag
válasz
Pisztillus #16586 üzenetére
Ugyan már, ez természetes!
-
válasz
kételkedem #16581 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Az ABEVjava az megy linuxon is, OSX-en még nem próbáltam, de ha hazamegyek, megnézem azon is.
Az Ügyfélkapuról nem tudok nyilatkozni, olyat nem használok.
Ez a 1015v ismerős, anno telepítettem újra ilyet, akkor is nagyon tetszett.Bubu-nak boldog születésnapot! (Köszi Timo!)
-
tildy
nagyúr
Immar a munkahelyen. Kivancsi vagyok, mikorra lesz szerzodesem...
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #16578 üzenetére
Ez Magyarország, mit vársz?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #16581 üzenetére
Valamilyen Javát igényel csak az adóbevallás aszem.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #16579 üzenetére
Linux nem elég, mert böngészni tökéletesen megfelel, de, ha bármit szeretnél intézni az ügyfélkapun, akkor windows és bővítményei kellenek. Az adóbevallást készítő progi is csak win alatt fut. Tudom, linux alatt emuláljon wint, nem olyan nagy ördöngősség az. Természetesen ha nyitna egy szabóságot, én megcsinálnék helyette minden ilyen feladatot, csakhogy erre egy jogszabály nem hagyatkozhat, hogy majdcsak lesz aki segít neki.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #16578 üzenetére
linux nem elég?
meg egyébként is: Te is megcsinálhatnád helyette...
-
kételkedem
addikt
Ha már a sonkánál tartunk, Napkoron böllér verseny volt a hétvégén. Aki szereti az efféle ételeket és nem rogyik össze a sok feldarabolt disznó látványától, annak érdemes egyszer megnéznie.
Új világ nyílik az ügyfélkapun át
Január elsejétől az egyéni vállalkozók csakis elektronikus úton jelenthetik be a változásokat.Namost, ha a 66 éves édesapám egy szabóságot nyitna, akkor vegyen pc-t Windowsal és internet előfizetéssel! Értem én, hogy haladni kell a korral, de szerintem sikerült megint átesni a ló túloldalára!
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #16576 üzenetére
forinttal kell fizetnem nekem is :|
bár egy jó sonkáért megadnék ezt-azt ):
-
NoLF
veterán
izé, van eladó laptop. szójjon akinek köll.
acer as7738g-664g32mn, nettóér'
bontatlan, 1 év gyári gari bécsben.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #16553 üzenetére
erre csak hofi székelyviccét tudom idézni : kaszálnak, aszongya a gyerek : "édesapám, rokonunk nekünk a gergő bácsi?" - "há mé' lenne rokon?" - "há' me' d.gja édesanyámat." - "akkó' rokon...!"
ui. továbbra is várom a megfejtéseket, hogy opera miniben hogy lehet sortörést berakni...
-
neduddki
nagyúr
HI!
sut a napocska:- )))
udv
neduddki
-
Timocicu
senior tag
Szép napot Mindenkinek!
Ez a nap Bubu-é!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #16565 üzenetére
Á az nem elég tudományos.
NoLF
Szerintem nem olyan ciki az, persze nem a leg trendibb.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #16565 üzenetére
Ha Norbinak ápdét a rudija, akkor Tim is ápgrédelheti a barátnője notiját!
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #16561 üzenetére
Barátnőmnek N1020v van (ugyanez Intel procival: apja munkahelyéről leselejtezett, kb. tanulós-netezős gépnek használja), elhatároztam, hogy kicsit ápgrédelem* neki (terv szerint 2x256 helyett 2x512 MB RAM, nagyobb HDD - 20 GB helyett belepakolok egy 40 GB-osat). Billencset már rendeltem hozzá, de a drága helyettesítő postás belepasszírozta a postaládámba... csak enyhén hajlott meg a fémlemez.
Jah, nekem meg két noti figyel itthon, mindegyik csúcsmodell volt... úgy hat éve.
(IBM Thinkpad T41p, Toshiba Portege R100) Mindkettőre kisebb vagyont költöttem (a T41p-ben jelenleg 2 GB RAM, 1.7 GHz-es Dothan proci, DVD-író és - neduddki jóvoltából - 320 GB vinyó van + egyszer kellett cseréltetnem a TFT háttérvilágítását, mert elöregedett; a Portege-be pedig hamarosan meg kell érkeznie a 64 GB-os SSD-nek - ezúton is köszönöm Winner_hun segítségét a beszerzésben!)
A desktop gépem pedig régebbi, mint a Te géped, de az engem érdeklő új játékok is jól futnak rajta (naná, hogy a Dragon Age-re gondolok!
).
* milyen szép magyar kifejezés, nem?
BE: jelen esetben az "ápgrédelem" kifejezőbb.
-
NoLF
veterán
válasz
az én laptopom több, mint 3 éves, de tökéletesen elegendő mindenre, amire használom. természetesen ebbe a körbe nem tartozik bele semmilyen jellegű játék
(AMD Turion x2 1,6ghz, 2gb ram, 100gb vinyó, geforce go7300 256 rammal, kártyaolvasó, dvd multi, webcam, 15,4 stb)
természetesen 3 éve kisebb vagyont adtam érte, most meg egy tarisznya lófalloszt sem kapnék érte, de szeretem, s működik, így el nem adom -
zoltanz
nagyúr
válasz
Mit vársz kb negyedévente adnak ki új videókátya típusokat.
-
kételkedem
addikt
válasz
zoltanz #16558 üzenetére
A két éve vett gépem ma már nemhogy nem gémer, lassan még irodainak is kevés lesz!
Nézegettem néhány friss játék ajánlott konfigját, hát elszomorító!
Tim: COMPAQ EVO N1015V
Annyi fejlesztés történt, hogy bolondember közreműködésével került bele +256MB memória. -
Csabee.
nagyúr
Szép napsütés van
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #16557 üzenetére
Milyen noti?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #16557 üzenetére
Nekem sem azért kell otthonra szuperszámítógép, hogy titosító kulcsokat törjek aztán vele...
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #16556 üzenetére
Teljesen tökéletesen! A kis letöltő noti egészen megtáltosodott! Természetesen csak demo progikat és ingyenes linux disztrókat töltök!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #16553 üzenetére
itt száraz és hüvös.
RAM jól viselkedik?
-
zoltanz
nagyúr
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #16551 üzenetére
'reggelt!
Valaki szólhatna az égieknek, hagyják abba az esőcsinálást!
Szerintem 2010-ben egy e-mail elküldése az alapműveltség része, aki nem tud elküldeni egy e-mailt, az ne hívjon, még akkor sem ha rokon! Aki csak annyit tud mondani, hogy valamiért nem megy a gép, de még ma meg kellene csinálni, az ne hívjon, még akkor sem ha rokon! Aki nem érti, hogy mit mondok, ha azt javasolom, hogy a mappát másolja át a D:\ meghajtóra, az ne hívjon, még akkor sem ha rokon! Köszönöm!
-
Racecam
nagyúr
válasz
fokukac #16546 üzenetére
Először is, kijavítottam az elbaszcsizott linket, másodszor, elküldtem a zenét, de Te is le tudtad volna menteni a linkelt oldalról.
A reklámot ismertem, remélem végigpróbáltad az összes folytatást, mert úgy az igazi.
Egyébként már kb. 2 éve szeretnék venni egy ilyet, elképesztően jó kávét csinál, ha még nem kóstoltad, próbáld ki, Az Andrássy-n van a bemutatótermük.u.i.: A Eurosporton megy a reklám már egy ideje, de egyelőre csak az első, legrövidebb változat.
-
Tim82
félisten
Ha nem lennél az, akkor beugrana, amikor - valamikor a 3. évadban, azt hiszem - Chris, a rádiós álmodik egy értelmetlenül szürrealista álmot, melyben ledobnak egy tehenet egy daru segítségével kb. 40 m magasról. Aztán fejébe veszi, hogy ezt valahogyan ki is vitelezi és az egész település szemrebbenés nélkül nekiáll támogatni a tervet. Csak annyi változtatás történik, hogy megsajnálják a tehenet és helyette egy régi zongorát dobnak le. Az egész közösség ott áll, mintha valamilyen helyi ünnep volna és áhítattal figyelik, ahogy a zongora lezuhan és a sok billentyű és zongorahúr és faszilánk milyen gyönyörűen röpköd mindenfelé.
Ezek után a fenyőfa rakétakilövése már sehol sincs, a meglepetésfaktort már rég ellőtték. Akkor ez az epizód élményszámba ment, most már csak legyintünk, hogy "áh, pihent amcsik".
Sic transit gloria mundi.
-
pohár
félisten
Ezt miből gondolod mégis?
-
Tim82
félisten
Na, te is túl fiatal vagy a Miért éppen Alaszkához.
*
Na, ez az eladó sem megy egy kis iróniáért a Jóistenhez reklamálni: "akku halott és élvezi." -
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #16543 üzenetére
Te, árfolyamspekuláns, Te!
Ui. a lakáshitelem törlesztési időpontjánál, úgy minden hónap 15.-e körül valahogy mindig lokális árfolyamcsúcs van, nem is értem, hogy miért...---------------------------------
MÁS téma :kurvajó, interaktív kávé reklám
clooney-s, malkovich-os
Ui. aki megtalálja a zenéjét (elvileg Karma Leon Eternal Bliss), azok közöttt kisorsolok egy sört.[ Módosította: Racecam ]
-
pohár
félisten
Megint ezek a ráérős amerikaiak
Azt mutattam már mikor egy 40-50kg-os üllőt lőnek ki a marhák??
Öh, igaz tehetség
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Winner_hun #16539 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
ram-pa-pam-pam
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #16536 üzenetére
hi! a bank árfolyamai naponta változnak, míg ha megveszed kp-ben, akkor az aznapi árf. van, és kész.
ha közben erősödött a forint / gyengült a frank, akkor jobban jártál bankkártyával
amúgy én nem szarakodom kp-val, az csak a vésztartaléknak való...
mi a z avjuktnya?
kinek az anyját?
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac #16533 üzenetére
HI!
mekkene keresnyi a nyari taknyolasok kivonatat, de svaci frankban jobban gyuttem ki kartyaval mint a ket nappal korabbi kozeparasan vett kizpizzel aszt tom, juroban monguk nem eroltettem mert a 230as jurot nehez lett volna uberelni:- )))
udv
neduddki
mod: es en a vjuknya dogom, bocsaat bohockodok
-
A jo sor persze meger annyit, de napi fogyasztasra mar nem a legolcsobb, mikor 130-150 kozott van steffl, 160 meg az amstel, en elvagyok azokon is.
A draga euro miatt tuti lenne 200ft egy doboz facan, akkor inkabb 160-ert amstel.
-
fokukac
nagyúr
Ezt a baromságot ne terjeszd már! A bank nem középárfolyamon számol el, hanem deviza eladásin, ami magasabb, mint a közép, általában 1-2 forinttal, pofátlanabb bankoknál 5-10 forinttal is.
(Nekem tényleg középárfolyamon számol el a bankom, mivel bankban dolgozom, és dolgozói számlacsomagom van, de ez már egy másik kérdés.)
-
pohár
félisten
Na srácok, ma a sok izgalom után megnyugodva térek nyugovóra
238 Xerez - Valencia V 1.54
247 Real Madrid - Mallorca H 1.28
251 Tenerife - Barcelona V 1.39
236 Porto - Leiria H 1.25
218 Fiorentina - Bari H 1.67
200 Olympiakosz - Larissza H 1.20
214 Trelissac - Marseille V 1.18
216 Paris SG - Aubervilliers H 1.16
230 Palermo - Atalanta H 1.65
224 Napoli - Sampdoria H 1.79
231 Juventus - Milan V 2.85Eredő odds: 79.08153
Tét: 600 Ft
Várható nyeremény: 47450 FtMost lett vége az utolsó meccsnek, nyertem
-
Mennyi az a kozeparfolyam, 280?
tildy
kijelentik
catnewtext szöveg;
catname szöveg;
kezd
ALTER TABLE események DISABLE TRIGGER ALL;
catnewtext :='';
A catname itt válassza txtcatname a cattoevent t1 LEFT JOIN kategóriák t2 on (t1.catid = t2.catid), ahol ineventid = napszállta hurok
catnewtext: = catnewtext | | catname | | E '\ n';
end loop;
update események set categorynew = catnewtext ahol EventId = ineventid;
Az ALTER TABLE események ENABLE TRIGGER ALL;
return true;
end; -
tildy
nagyúr
declare
catnewtext text;
catname text ;
begin
ALTER TABLE events DISABLE TRIGGER ALL;
catnewtext:='';
for catname in select txtcatname from cattoevent t1 left join categories t2 on (t1.catid=t2.catid) where ineventid=eventid loop
catnewtext:=catnewtext||catname||E'\n';
end loop;
update events set categorynew=catnewtext where eventid=ineventid;
ALTER TABLE events ENABLE TRIGGER ALL;
return true;
end; -
neduddki
nagyúr
-
-
Elobb jottem meg szaunabol, bontottam is egy jo hideg sort, .urva jol tud esni ilyenkor.
Maskor is, de ilyenkor foleg.
-
bnss
veterán
válasz
frame>24 #16499 üzenetére
Ha a jelenlegi állapotok mondjuk egy évvel korábban lettek volna, most örülhetnénk, hogy igen, megcsináltuk. De sajnos nem.
A McDrive akkor volt még szép látvány, amikor a B52-ből kitántorgó "enyhén" ittas egyének próbáltak meg sorban állni valami tápért.
350 kapcsolódó program - értsd: építkezés ("egy újabb elemet építettünk be"), kapkodás ("csak egy újabb elemet építettünk be, le vagyunk maradva"), magyarázkodás ("az azért van, mert..."), a városvezetés szidalmazása ("monjon le mind!"), stb. Bőven meg van ez a szám.
-
frame>24
addikt
Az ún. Science Building, a leendő munkahelyem (nem vicc), sajna szintén késik, már 2 hónapja építeniük kéne, de állítólag meglesz. Pl. szeretnék majd ott dógzani, mert ott lesz egyedül európai szintű víruslabor hazánkat értve...
(bocs, tudom, addig még bőven megutálhatjuk egymást a főnökkel és szevasz, meg ugye hun van még karácsony) -
coqito
tag
No! Van valami érdekes történés ma?
Aktív témák
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest