- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
frame>24
addikt
Tehát mostantól Európa Kulturális Fővárosa lettünk...
Állítólag ~350 kapcsolódó program lesz idén,tehát majd' minden nap valami.
Kíváncsiak leszünk.A Tudásközpont jól fog kinézni a Shell-kút + a McDrive-val az előtérben
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun #16494 üzenetére
nagyságrendileg
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #16494 üzenetére
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun #16492 üzenetére
Konrádból van a legtöbb, mi?
-
neduddki
nagyúr
HI!
nemegy a fogyasztasmerom most bosszus vagyok:- (((
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
H!
nem tom hogy mijjen ido gyuve dehogy kezemlabam leszakad es ugy zsibbanahogy csak lehet, szoval akar ma ride is erhetneee:- (((
udv
neduddki
-
Csabee.
nagyúr
Szép napot nektek
-
válasz
Winner_hun #16455 üzenetére
Az első világbajnoki cím után jár az egyes szám nem?
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun #16455 üzenetére
sose értettem, hogy az ilyesmi miért érdekel téged annyira
-
mv
aktív tag
Nincs kedvem tanulni.
Azt hiszem, zúzok inkább egy sört.
-
Ramius
őstag
Mondtam már, hogy utálom a gulyáslevest?
-
NoLF
veterán
i see you in every face now
the music is a lonely place nowi see you in every heart now
the music can't keep us apart nowi was always there
but you run awayi was always there
but you never chose to care -
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #16444 üzenetére
Ok, akkor majd keresgélek még, mert direkt a környékünkön nem találtam ilyesmi céget. Azt tudom, hogy mikor Budaörsön jártam párszor, akkor a Tesco parkolóban láttam ilyet, de akkoriban BKV-ztem, nem volt rá szükségem, most meg nem járok arrafelé.
Nem befelé szélesedik, és igen, kicsi, de én sajna minden apróságra, zörejre, karcra háklis vagyok.A Ladánkon 18 év alatt, a Citynken 3 év alatt egyetlen ilyen nem volt, most ezen fél év alatt lett.
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #16438 üzenetére
Tesco-Obi parkolóban szoktak leledzeni ezzel foglalkozó emberkék - megismerhető a piros fóliás "müanyag-garázsról" - szvsz Felétek is akad ilyesmi
Ha kicsi a lyuk és nem repedezik, valamint nem befelé szélesedik, akkor nagy gáz nem lehet pár napi használatból - először úgyis kifúrja a mester azon a részen az üveget, kitakarítja amennyire tudja
-
nike_
addikt
Jó ebédhez szól a nóta
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #16434 üzenetére
Köszi.
Hát, az a baj, hogy nem tudom pontosan mikor keletkezett, de szerintem a napokban. Viszont a napokban meglehetősen sokat jártam sötétben reggel, és sötétben este melóba és hazafelé. És esett, és szakadt, és szórták a kocsik fel a szutykos szart, szóval kizártnak tartom hogy sterilen tudnám/turtam volna tartani. Az meg hogy leragasszam nem esélyes, mert nem tudom mikor jutok hozzá hogy megcsináltassam. Addig meg a celluxon átdörgölészni az ablaktörlőt minden nap... mert amíg az idő ilyen trágya, biztos hogy sokszor kell. Szóval szívás.Winner: Köszi. Szóval ha jól látom mindenképp marad nyoma, de gondolom annyira nem zavaró, hogy menet közben folyamatosan azon járassam a szemem?
Nekem nem ilyen nagy klaszikus repedéses, hanem épp csak egy gombostűfejnyi átmérőjű, mm-nél sekélyebb kiverődés. Na majd hétfőn rákérdezek valamelyik neten is megtalálható cégnél. Az a baj, hogy erre felénk nem tudok ilyet, ezért meg Pestre felutazni már nem 3-4 ezer, hanem 7-8 lenne. Persze inkább rászánnám minthogy később baj legyen belőle. -
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #16433 üzenetére
Sima kavicsot javíttattam már - korrektül rendbe rakta a srác, csak arra kell ügyelni, hogy ne nagyon trutyizd össze a "sebet", amíg eljutsz hozzá.
Javítás után észre sem nagyon venni, hogy volt ott valami, ha közben nem ment trutyi a lyukba.
A mester majd megmondja, hogy tud-e kezdeni vele valamit - 3-4k körül javítják felénk...
-
BlacKSouL
addikt
Csináltatott már valaki szélvédőjavítást? Mik a tapasztalatok? 1,5 - 2mm átmérőjű, fél mm mély felszíni krátert érdemes megcsináltatni? Meg tudják jól csinálni?
-
Kultúrált jónapot akárcsak Jómagam
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #16421 üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Szépek a kutyáid!
-
Killing
addikt
A Modern Warfare 2 nagyon best gamenek tűnik.
-
válasz
-
dragonfx
veterán
mind1.csóró vagyok nem nagy darab nincs 2 milliós e30as bmw.m.
de boldog vagyok.és a lényeg
welcám tú dő klúb nájjttttttt.....díszkótráníkk rémíxxx....tú dő kláb nájt..... -
Killing
addikt
neduddkinak üzenem hogy kezdődhet a leszámolás.[link]
-
Killing
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Ezen kidőltem. -
frame>24
addikt
Akkorákat röhögök a NatGeo "Két pápua menni Franciao." c. filmen:
Így kommentel a csávó pálcával az orrában: (síelni viszik őket)
" - Felmennek a hegy tetejére. Nem értem, miért, nincs ott se élelem, se nők, még házak sem. [...] Ha az őseitek évszázadok óta tudják, hogy veszélyes, miért mentek mégis föl?"
Még ha megrendezett poénok, akkor is LoL. -
fokukac
nagyúr
egészen tetszik ez a sport...
félbeszakadt hokimeccs -
C4mp3r
addikt
Elfogyott a sör.
-
pohár
félisten
Jó kis mese ez a Fel, tetszett
Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest