Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AldoWinnfiel
csendes tag
Sikeresen megérkezett az LG OLED B2-es tv 55-ös méretben csütörtökön, szóval leszámítva a családi és egyéb programokat, volt időm beállítgatni, használni, élvezni. Az előző tévém egy IPS Sony Bravia volt, szerettem azt is, vagyis szeretem azt is, mert az meg a nappaliba került át, a sportadásokhoz tökéletes lesz.
De azért ez az OLED más szint. Nyilván egy ilyen panel után a 'végtelen" kontraszt tűnt fel, megnéztem pl. a 65 című filmet, hát az a Sonyn sokkal kevésbé lett volna élvezhető.
Itt meg minden parádésan festett. Ami hátránya az OLED-nek, ami igazából nem is hátrány, de: - Egyfelől nagyon gyorsan hozzászoksz a jóhoz, és keresed a 4k HDR, meg DV tartalmakat. Mindenhol IS. A másik meg, hogy egyszerűen annyira jó a cucc, hogy abszolút büntet minden egyes gyengébb forrást, de még azt is, ha egy mesefilmben gyengébb egy animáció, vagy ha élőszereplősben rosszabb a CGI, esetleg a fényképezés.
Egyébként a korábban általatok említett esetleges képhibákból semmivel nem találkoztam, nem volt csikozódás vagy ilyesmi, elszíneződés stb. LG okostévé rendszert meg ismertem, azt amúgy is szerettem. Szóval összességében úgy érzem, hogy egy lakótelepi lakásba ez a tévé egy soundbarral kimaxolta a moziélményt kb. (nincs túl drága soundbarom, de így is félek sokszor, hogy a szomszédok mindjárt átkopognak
) Tegnap néztem Netflixről a Nyugaton a helyzet változatlant, hát váó. A film még annyira nem is tetszett, mert érzelmileg nem vitt magával, de ahogy kinézett, az... No, szóval jó ez az OLED.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De azért ez az OLED más szint. Nyilván egy ilyen panel után a 'végtelen" kontraszt tűnt fel, megnéztem pl. a 65 című filmet, hát az a Sonyn sokkal kevésbé lett volna élvezhető.
Egyébként a korábban általatok említett esetleges képhibákból semmivel nem találkoztam, nem volt csikozódás vagy ilyesmi, elszíneződés stb. LG okostévé rendszert meg ismertem, azt amúgy is szerettem. Szóval összességében úgy érzem, hogy egy lakótelepi lakásba ez a tévé egy soundbarral kimaxolta a moziélményt kb. (nincs túl drága soundbarom, de így is félek sokszor, hogy a szomszédok mindjárt átkopognak
Vhiktor