Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bnorci71
üzenetére
Szerintem HBO-n tesztelte Vincent.
Nem jön elő sehogy, letöltöttem két releaset is.Vhiktor: Leírta 4 Philips tulaj, hogy nincs ilyen gond. Nem tudom hogy rögzíteni, mert ha sötétben veszem fel a kamera a telefonon nem normális, nappali fényviszonyoknak megfelelően vesz fel.
Az is éppen elég gond amikor a panel tininges vagy bandinges, láttunk ilyet eleget más preferált márkáknál arról is van kép elég itt. Szóval ezt jó lenne elengedni , jó tv jó árértékkel ha valaki DTS és Dolby Vision vagy bármilyen támogatás keres egy OLED ben nyugodtan ajánlható márka .
Ha mindenáron azt akarod bebizonyítani hogy ez elő tudod hozni a saját videóanyagoddal miközben nálunk nem jön elő hétköznapi használat mellett akkor nincs miről beszélni , rossz irányba viszed a dolgokat a márkával kapcsolatban.
Nincs olyan hogy nem mind ilyen, ez szerintem lehetetlen . Ez nem panel lottó. hogy az egyikben jól működik ennek a kezelése a másiknál meg nem. Ugyan azzal szoftverrel és ugyan azzal a hardverrel vannak készítve ezek a Tv-k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- További aktív témák...
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor