Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujo123
tag
Úgy látszik a korábbi válaszom nem jelent meg. Igaz egy 504-és hiba meg egy cicás kép jött fel a válasz után
. Megpróbálom megkeresni a képet, valahol meg kell hogy legyen. Annyi volt, hogy volt benne egy ív. 5 perc használat után kiegyenesedett, aztán később megint “elgörbült” picit, gondolom a hő hatására. Aztán kikapcsoláskor visszaállt megint arra az íves állapotba. Az új cserélt egyenes, azzal nem tapasztaltam semmi ilyet. Azért cseréltettem, mert ez volt az egyik indok amiért nem az S95B-t vettem, mert ott a girbe-gurba kijelző nagyon általános, mivel nincsen megfelelően megtámasztva a kijelző. Olyan kommenteket lehetett olvasni az Amazonon, hogy elment tőle a kedvem. Pl pár hónap után S alakú lett oldalról nézve a kijelző, stb. LG meg szó nélkül
kicserélte a tv-t nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Megpróbálom megkeresni a képet, valahol meg kell hogy legyen. Annyi volt, hogy volt benne egy ív. 5 perc használat után kiegyenesedett, aztán később megint “elgörbült” picit, gondolom a hő hatására. Aztán kikapcsoláskor visszaállt megint arra az íves állapotba. Az új cserélt egyenes, azzal nem tapasztaltam semmi ilyet. Azért cseréltettem, mert ez volt az egyik indok amiért nem az S95B-t vettem, mert ott a girbe-gurba kijelző nagyon általános, mivel nincsen megfelelően megtámasztva a kijelző. Olyan kommenteket lehetett olvasni az Amazonon, hogy elment tőle a kedvem. Pl pár hónap után S alakú lett oldalról nézve a kijelző, stb. LG meg szó nélkül
Vhiktor