Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ribarszki

őstag

válasz Vhiktor #73552 üzenetére

Köszönöm a rövid beszámolót a JZ1500-ról. A B8-nál az volt a gondom, hogy out of the box egyik képbeállítás sem volt megfelelő. Előtte kalibrált projektorral házimoziztam, és rögtön feltűnt, hogy a WB ISF módban sem az igaz. A színekkel is volt gond. Ezért egy i1display stúdióval beklaibráltam az sor nappali-éjszakai módot. Így sokkal jobb lett, de a HDR-hez nem tudok hozzászagolni.

Olyan tévét keresnék ami out of the box is korrekt wb-t és színképet ad, kalibrálás nélkül is mind sdr-ben és hdr-ben. Legalábbis azt lássam amit a rendező elképzelt. (Kalibrálás után meg azon parázok, hogy egy frissítés hazavágja az aktuális beállításokat. Meg nem árt évente rákalibrálni..)

Eddigi olvasgatások alapján azt látom, hogy a Panasonic JZ1500/2000 lenne a megfelelő a számomra. Jól gondolom?
    (Múltkor volt egy MM-os Sony 65A90JAEP 660k-ért... azt sajnos lekéstem.. Bár a Pana valahogy szimpatikusabb mint a Sony).

Bár így házi i1Display kalibrálással a B8 is korrekt, de a HDR adással nem vagyok kibékülve..

Új hozzászólás Aktív témák