- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Köszönöm a rövid beszámolót a JZ1500-ról. A B8-nál az volt a gondom, hogy out of the box egyik képbeállítás sem volt megfelelő. Előtte kalibrált projektorral házimoziztam, és rögtön feltűnt, hogy a WB ISF módban sem az igaz. A színekkel is volt gond. Ezért egy i1display stúdióval beklaibráltam az sor nappali-éjszakai módot. Így sokkal jobb lett, de a HDR-hez nem tudok hozzászagolni.
Olyan tévét keresnék ami out of the box is korrekt wb-t és színképet ad, kalibrálás nélkül is mind sdr-ben és hdr-ben. Legalábbis azt lássam amit a rendező elképzelt. (Kalibrálás után meg azon parázok, hogy egy frissítés hazavágja az aktuális beállításokat. Meg nem árt évente rákalibrálni..)
Eddigi olvasgatások alapján azt látom, hogy a Panasonic JZ1500/2000 lenne a megfelelő a számomra. Jól gondolom?
(Múltkor volt egy MM-os Sony 65A90JAEP 660k-ért... azt sajnos lekéstem.. Bár a Pana valahogy szimpatikusabb mint a Sony).Bár így házi i1Display kalibrálással a B8 is korrekt, de a HDR adással nem vagyok kibékülve..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest