Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koadam777
csendes tag
válasz
ricsip
üzenetére
Értem amit írsz, de olyan mint ha azt mondanád, hogy azért kalibrálnak emberek, hogy a műszernek megfeleljenek és nem azért, hogy szebb valósabb képet kapjanak. Így semmi értelme nem lenne a kalibrálásnak, ha szabad szemmel nem lehetne látni, mert senki nem kalibráltatna, nem lenne mindegy hogy mit mond a műszer, az a fontos amit látni akarunk és gondolom kell különbségnek lenni.
Nem ez a szakmám és tudom, hogy abszolút hülyeséget csináltam mert műszer nélkül nem kellene piszkálni, de kiváncsiságból lemásoltam az Rtingsen fentlévő fehéregyensúlyos beállításokat C1-re és határozottan látom, hogy a fehér változott és az egész kép szebb, kontrasztosabb. Ebből gondolom, hogy ha műszerrel kalibrálnánk akkor még szebb képet kapnék.
Ráadásul nekem jelen van a tinting és ezekkel a beállításokkal tudodd javítani egy picit rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor