Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Ha nem mondtam volna (mert nem is mondtam) ez úgy 50 centiről szemgubbasztással nézve jött elő.

2.5 méterről tökéletes volt, de én nem arra voltam kíváncsi, hanem arra, hogy messzemenően le tudjam mérni a belső lejátszó képességét. Az összes beállításom azonos volt, már a legelején belőttem az összes bemenetet, még a "menü sávot" is oda, ahol nem baxxxa szét a szememet a "beállítások" menüsáv.
Tehát, nem azért volt rossz, mert rosszul volt beállítva.Én örültem volna a legjobban, ha meg tudtam volna szabadulni a külső lejátszótól. Porfogó, lógó kábelek, külön ki-be kapcsolgatás, külön távvezérlés, stb stb. (gondolom, ez meg sem fordult a fejedben.)
A webos-nek ehhez semmi köze. A Med600-as 700 MHz-es procival van szerelve, olyan ostoba, mint egy faék, mégis remek a képminősége. Szóval nem a webos-ben keresendő a bibi. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A webos-nek ehhez semmi köze. A Med600-as 700 MHz-es procival van szerelve, olyan ostoba, mint egy faék, mégis remek a képminősége. Szóval nem a webos-ben keresendő a bibi. Szerintem.
Vhiktor