Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Ha nem mondtam volna (mert nem is mondtam) ez úgy 50 centiről szemgubbasztással nézve jött elő.

2.5 méterről tökéletes volt, de én nem arra voltam kíváncsi, hanem arra, hogy messzemenően le tudjam mérni a belső lejátszó képességét. Az összes beállításom azonos volt, már a legelején belőttem az összes bemenetet, még a "menü sávot" is oda, ahol nem baxxxa szét a szememet a "beállítások" menüsáv.
Tehát, nem azért volt rossz, mert rosszul volt beállítva.Én örültem volna a legjobban, ha meg tudtam volna szabadulni a külső lejátszótól. Porfogó, lógó kábelek, külön ki-be kapcsolgatás, külön távvezérlés, stb stb. (gondolom, ez meg sem fordult a fejedben.)
A webos-nek ehhez semmi köze. A Med600-as 700 MHz-es procival van szerelve, olyan ostoba, mint egy faék, mégis remek a képminősége. Szóval nem a webos-ben keresendő a bibi. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A webos-nek ehhez semmi köze. A Med600-as 700 MHz-es procival van szerelve, olyan ostoba, mint egy faék, mégis remek a képminősége. Szóval nem a webos-ben keresendő a bibi. Szerintem.
Vhiktor