- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap végre sikerült beüzemelni a TV-t. Készítettem is egy előtte-utána képet
[kép] Az este már volt szerencsém kipróbálni "élesben" is. Amit eddig tapasztaltam: kegyetlen fényes. Én a HDR tartalmaknál is csökkentettem a fényerőt, mert nagyon brutál volt. Amire nem számítottam, hogy az eddig hallott TV-khez képest kellemesen szól a beépített hangszóró.
Most egyelőre még nézegetem a beállításokat, illetve én is erősítő "problémával" küzdök. Jelenleg egy dual kimenetes UHD lejátszót használok, így két HDMI-vel (egy a TV-be, egy az erősítőbe) megoldható a HD hangok átvitele. Erősítőt nem akartam cserélni, de úgy néz ki, elkerülhetetlen, ha mindent úgy akarok használni, ahogy az "meg van írva".
Amit sajnálok, hogy van 1-2 tárolt anyagom, amik régen tökéletesen mentek a plazmán (pl. avi), de úgy néz ki, ezekeről a TV-n keresztül le kell mondani. Hasonló kérdésem lett volna nekem is, mint deo1977-nek, de akkor az eARC kimenetet nem tudom simán az erősítőbe dugni. A vége úgyis egy új erősítő + médialejátszó lesz.
Szerintem majd jövök még néhány kérdéssel, de egyelőre keveset használtam a készüléket (még...)

Új hozzászólás Aktív témák
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor