Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap végre sikerült beüzemelni a TV-t. Készítettem is egy előtte-utána képet
[kép] Az este már volt szerencsém kipróbálni "élesben" is. Amit eddig tapasztaltam: kegyetlen fényes. Én a HDR tartalmaknál is csökkentettem a fényerőt, mert nagyon brutál volt. Amire nem számítottam, hogy az eddig hallott TV-khez képest kellemesen szól a beépített hangszóró.
Most egyelőre még nézegetem a beállításokat, illetve én is erősítő "problémával" küzdök. Jelenleg egy dual kimenetes UHD lejátszót használok, így két HDMI-vel (egy a TV-be, egy az erősítőbe) megoldható a HD hangok átvitele. Erősítőt nem akartam cserélni, de úgy néz ki, elkerülhetetlen, ha mindent úgy akarok használni, ahogy az "meg van írva".
Amit sajnálok, hogy van 1-2 tárolt anyagom, amik régen tökéletesen mentek a plazmán (pl. avi), de úgy néz ki, ezekeről a TV-n keresztül le kell mondani. Hasonló kérdésem lett volna nekem is, mint deo1977-nek, de akkor az eARC kimenetet nem tudom simán az erősítőbe dugni. A vége úgyis egy új erősítő + médialejátszó lesz.
Szerintem majd jövök még néhány kérdéssel, de egyelőre keveset használtam a készüléket (még...)

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bundle topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor