Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap végre sikerült beüzemelni a TV-t. Készítettem is egy előtte-utána képet
[kép] Az este már volt szerencsém kipróbálni "élesben" is. Amit eddig tapasztaltam: kegyetlen fényes. Én a HDR tartalmaknál is csökkentettem a fényerőt, mert nagyon brutál volt. Amire nem számítottam, hogy az eddig hallott TV-khez képest kellemesen szól a beépített hangszóró.
Most egyelőre még nézegetem a beállításokat, illetve én is erősítő "problémával" küzdök. Jelenleg egy dual kimenetes UHD lejátszót használok, így két HDMI-vel (egy a TV-be, egy az erősítőbe) megoldható a HD hangok átvitele. Erősítőt nem akartam cserélni, de úgy néz ki, elkerülhetetlen, ha mindent úgy akarok használni, ahogy az "meg van írva".
Amit sajnálok, hogy van 1-2 tárolt anyagom, amik régen tökéletesen mentek a plazmán (pl. avi), de úgy néz ki, ezekeről a TV-n keresztül le kell mondani. Hasonló kérdésem lett volna nekem is, mint deo1977-nek, de akkor az eARC kimenetet nem tudom simán az erősítőbe dugni. A vége úgyis egy új erősítő + médialejátszó lesz.
Szerintem majd jövök még néhány kérdéssel, de egyelőre keveset használtam a készüléket (még...)

Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor