Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nyomtam egy gyári beállítások visszát. Ha nincs csatlakoztatva a konzol, akkor minden funkció elérhető, viszont konzol aktiválása esetén mielőtt még bármit is állítanék a menüben, már inaktív több lehetőség.
Érdekes, mert a weben látható leírásokban nem ezt láttam, viszont egyes helyeken már megemlítették, hogy game optimizier módban ezek a lehetőségek nem érhetők el.
Innentől fogva ezek a beállítási lehetőségek nem a kívánt hatást érik, nálam egyenesen úgy túl lett húzva a fekete, hogy csak azt láttam, ha szupernóva történt.
Köszi a segítséget, egyelőre marad minden alap beállításon, még úgy volt a legjobb a megjelenítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest