Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Ha a S85F-t le tudod jól kuponzni(ami jelenleg 55"-ban 250e környéke az S90F meg 280e) akkor talán jobb választás lehet amúgy inkább a nagyobb fényerejű C5.
Igazából a Samu hátránya a HDR fény de látni kéne sötétebb helyen az se lehet rossz mivel oled.
Meg persze azt se tudom kinek mi nézési szokása,milyen a hely adottsága,mik az igények,SDR vagy HDR tartalom megy e sokat,így nehéz más helyett dönteni. -
-
paatrick
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Legnagyobb design retardáltság a világon. A tervező nem tudott volna a két szélére is rakni opcionálisan két lyukat, két csirkelábbal, hogy a nép ne magát szívassa be. Nekem is van egy sima bútorlap a BX talpa alatt, így pont befér elé/alá a soundbar de vagy 20 centivel előrébb van.
Sony-nál nem agyhalottak dolgoznak ebből a szempontból. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
S e t h
üzenetére
Én nem kapcsolnám be a PC módot ps5 esetében, nem kell oda a full chroma support, főleg ha filmeket is nézel is rajta.
PC módban általában mindegyik tv képe sokkal pontatlanabb.Kapcsold ki a PC módot és nézd meg úgy hogy állítható-e a gamma.
Ha nem akkor resetelni kell a képmódot.
Akkor nem lehet állítani gammát és fehéreggyensúlyt, ha 3D lut lett feltöltve a tvre.
De ezt ki lehet törlöni a reset-el. -
KTTech
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Volt pár ilyen ügyünk... sajnos csak közvetett bizonyítéknak számít, csak az alapján nem fogják elítélni az illetőt (kivétel, ha van más bizonyíték is), ha el is ítélik, akkor is simán beperelheti aki készítette kártérítésért, a személyiségi jog megsértéséért, ha nem volt kint a figyelmeztetés.
Hasonló volt a helyzet, amikor esküvőt fotóztam, ott is kellett a beleegyezésük a vendégeknek (amit szintén egy figyelmeztetés kiváltott), mert simán perelhető lettem volna (volt rá példa ismerősnél). -
sakal83
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Ez az egyik olvasata:) lattam mar olyat hogy a buntetoperben felhasznaltak közben polgari peren a felvett szemely pert nyert a felvevovel szemben:)
Egyébként tenyleg a biro donti el. Alapszabaly hogy a kameras felvetelrefel kell hivni a figyelmet. Bar 99.99999% hogy egy betores esetén zéró következménye lesz:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor