- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
KRoy19
üzenetére
Hdt nem egyszerű cég az biztos! De nekem se törték össze, annak idején a B9 et. Korábban amikor vettem tvt, a gls hozta. De sose agyaltam ezen jaj, hogy össze van törve. Külsőleg kell körbe nézni, ill le fotózni a dobozt. Legutóbb amikor hozták a tvt, le fotózták ők is meg én is. Így ha nincs külső sérülés eléggé minimális a dolog, hogy törött legyen a tv. Ki csomagolásról érdemes videót készíteni, mert ki tudja. Törött kijelzőt utólag nehéz bizonyítani, de nekem eddig szerencsém volt ez ügybe,egyszer se volt törött. Törés általában be kapcsoláskor látható, ezért ha futár előtt ki van bontva, és nincs külső nyom, futár elmegy és be kapcsolás után kiderül, hogy törött na az már ciki. Mert ha meg kérdik a futárt azt mondják mi rendbe ott hagytuk a tvt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor