Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53192) Crus válasza Segal (#53165) üzenetére


Crus
őstag

#53159 elejét láttad?

#53166 Soul: Az IS igen!

#53167 Gaben 360: Tudtommal a 4:2:2-vel járok jobban mert a mintavételi arány felét tudja vízszintesen, míg függőlegesen a teljeset, chroma terén meg a teljes felét, ergo a 4:2:2 jobb kell legyen, de én már semmiben nem vagyok biztos.

#53168 #Gab: Ez a gond, hogy fogalmam sincs, hogy tudnám ezt nektek bemutatni... egy S7 telóm van, szeretem nagyon, de nem hiszem, hogy erre a célra elegendő lenne. Ha lefotózom a fakóságot, a telóm AMOLED képernyőjén 2 fokkal szebbnek látszik!
A másik gond, hogyha visszaviszem a tv-t mit veszek helyette? QLED-et? Az valóban game mode-ban számomra szebb összképet mutatott, de minden más tartalomnál meg elveri az OLED... HDR videók és gaming terén mondjuk amit a QLED tudott az nekem bőségesen elég volt. Miért váltottam OLED-re? Mert azt képzeltem, hogy az OLED mindenhol jobb, de ez nem igaz, game módban csúnyán elvérzik.

#53171 Gigicuci: Vagy a hardvereimmel van a gond, vagy a szemem emberfeletti, vaaaagy, a tv szar. De ez utóbbit kategorikusan elutasítjátok. Kábelcsere már többször volt, de sajnos csak 3 különféle HDMI 2.0 kábelem van, de azon ne múljon veszek egy 2.1-es kábelt, PC-hez és PS5-höz majd úgyis kell és megnézem azzal is mielőtt elföldelném az OLED-et a kert végébe. Meg is rendeltem, az egyik DeLock, a másik Trusty, mind a kettő 2.1-es HDMI.

Switch, Zelda kép, de ismétlem, már akkor jobban néz ki, ha a telómon nézem ezt a képet, itt a tv előtt nem ilyen, hanem egy mosott fakó, undormány, ami egyből gyönyörűre vált, ha eredeti, vagy élénk módot használok, nyilván azokon is picit finomítva, hogy ne égesse ki a szemem:

[KÉP]

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.