Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
Archttila
üzenetére
Igen, csak a hangrendszer más benne.
Az, hogy nem tudtak jó oled panelt gyártani, és aközött, hogy az elektronikai oldalról rendben van-e a tv az két különböző dolog. Én nem gondolom, hogy azért kellene egy vagy egy másik tv/brand mellett dönteni, mert innovatívabb egyik vagy másik. Ezen az alapon, senki sem kéne iphone-t vásároljon, mert évek óta semmi egetrengetőt nem raktak le az asztalra, legalábbis semmi olyat ami androidon ne lett volna már, de ez nem azt jelenti hogy szar telefonok, vagy hogy nem érdemelnek figyelmet, sőt, illetve amikor sima LCD-s monitort vásárolsz, akkor sem az az elsődleges érved egy monitor mellett, hogy mennyire inovatív a gyártó, hanem, az hogy mennyire megbízható. Kb ugyanez igaz a Panara. Mindegyik márka más más dologgal próbál kitünni, vagy reklámozni magát, és ez így van jol, nem kell fanboykodni, hanem azt venni, ami tetszik, vagy amire igényed van. Nem szerettem volna LG contra Pana vitát indítani, csak megjegyeztem, hogy nekem ezek voltak a tapasztalataim, és az én szemszögemből tökéletes választás volt a Pana.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen széket vegyek?
- Gumi és felni topik
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor