Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
Megjött az Alzától a C9-em, eddig minden okés vele, nem tűnik refurbished-nek.
De úgy néz ki az HBO GO-val csúnyán alászaladtam.
A vásárlás előtt csináltam egy gyors keresést a Google-ben a HBO GO és az LG tévék kapcsolatáról. Az első 3 találatba beleolvastam (köztük a hivatalos LG oldallal) és azt írták hogy a 2016-19-es modellek mind, köztük a C9 is HBO GO képes.Hát úgy tűnik nem, mert nincs ilyen App-juk. Még mélyebb keresés, és kiderült hogy az év elején hipp-hopp megszűnt az együttműködés. Lehet, hogy csak nekem új, de ez azért gyomron vágott...
Sürgősen kellene valami megoldás arra, hogy hogyan HBO GO-síthatom a készüléket, mert kitör a lázadás a családban.

Van otthon XBox és PS4 is, de ott az accountjaim mind külföldiek (a PS-nél nem is tudom megváltoztatni, az XO-n talán) így azokról sem megy. Próbáltam telefonról "átdobni" de amíg egy YouTube videóval könnyedén meg tudom tenni (megjelenik a listában a TV) addig a telefonos HBO GO applikációban nem, csak valami "Közeli készülékek" ez után viszont PIN kódot kér, amit szerinte a TV látnom kéne, de persze nem...
Olyan megoldás kellene amit könnyen tud kezelni minden családtag, végső esetben egy másik hardver is szóba jöhet, de akkor azt vezérelje a TV távirányítója is. Vagy már túl sokat kérek?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A vásárlás előtt csináltam egy gyors keresést a Google-ben a HBO GO és az LG tévék kapcsolatáról. Az első 3 találatba beleolvastam (köztük a hivatalos LG oldallal) és azt írták hogy a 2016-19-es modellek mind, köztük a C9 is HBO GO képes.
Vhiktor