- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiask
senior tag
válasz
salapp
üzenetére
Akkor jól értem hogy oled esetében fokozottabban kell figyelni, mint plazma esetén?
Amúgy jó pár éve plazmám van és nem zavara beégés. Korábban játszottam is rajta és pl akkor a HUD-on megjelenített felhasználónevem kontúrja sokáig megmaradt. (persze csak akkor látszott ha egyszínű pl fehér hátteretet jelenítettem meg) Mostanában a Sport tv logójának kontúrja maradt ott mikor 3-4 órás NFL meccsek mentek. De ezek csak akkor láthatóak ha egyszínű a háttér és figyeli az ember. Filmnézés közben, nem látható, nem zavaró.
Ha ilyen az oled is, akkor nekem beleférne, ha érzékenyebb a beégésre, vagy film közben is látható lenne akkor azért zavarna. Jut eszembe a film feliratokkal nincs gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Spórolós topik
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Kuponkunyeráló
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor