Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszi a gyors választ! Igen, az idén megjelenő konzolokra gondoltam! Csak azért nézegetem a jelenlegi OLED generációt, mert ár-érték arányban talán jobban járnék ezzel, mintha ősszel megvennék egy frissen bemutatott tévét "teli áron". Így be tudom állítani az árfigyelőket és lecsaphatok egy jó akcióra - ha lesz ilyen. Ebben a kategóriában szerintem akár 2-300k-t is megspórolhatok így - de ebben sajnos nem vagyok biztos. Soha nem vettem még day-1 tévét, szval nem tudom, h milyen gyors áresésre számíthatok?! Az új konzolok elvileg novemberben érkeznek, így talán várhatok a TV vásárlással pár hónapot az új széria bemutatása után.
Szerk.: Nem a HDR 1000 címkére gondoltam!
Hanem konkrétan arra, h 1000 nit alatt nincs "értelmes" HDR. De ezek szerint ez az OLED tévékre nem igaz?!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hanem konkrétan arra, h 1000 nit alatt nincs "értelmes" HDR. De ezek szerint ez az OLED tévékre nem igaz?!
Vhiktor