- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Jó reggelt, búék mindenkinek. Tegnap voltam MM-ban. úgy néz ki visszaveszik a Philipset: bár az ügyintéző hölgy nem igazán tudott segíteni, felhívta a felettes kollégáját aki azt mondta, hogy a 60 napos elállás csak akkor él amennyiben a termék bontatlan. Nem olvastam utána pontonsan, mea culpa. Azt válaszoltam, hogy egy TV készüléket nem azért vásárol meg az ember, hogy bontatlanul a dobozát nézegesse. Hátrament a TV osztályra, visszajött egy kollégával aki kedves volt: nekem kell visszavinni, minden tartozéknak meg kell lennie, minden hungarocell darabnak, minden csavarnak, ezután átnézik és majd születik döntés. Bízva abban, hogy visszaveszik, E9 lesz az utód.
Sajnos hiába az ambilight és a nagyon jó soundbar, nem győzött meg
gondoltam beszámolok.Most már a DIY ambilight-on gondolkodom, próbálom kitalálni milyen módon oldható meg(szerencsére bőven van információ az interneten
).(#37177) Doller - nem az Atmos hiánya a főprobléma és az sem probléma, hogy egy warez odalról letöltött DV nem indul el a beépített lejátszójával(csak hang van), C8-on gond nélkül működik. Az audio sync ami nagyon zavar és a pixel shift, utóbbit nem tudom megszokni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazon Prime Video
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondoltam beszámolok.
).
Vhiktor