Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
johnwillow
üzenetére
Szerintem keverte a Mindig TV-vel.Ott valóban ebben a felbontásban jönnek a közszolgálati csatornák.
Sokan csak a tv adás felbontását nézik,pedig a sávszél a lényeg.
Egy jó minőségű 1080i tv adás 8-10Mbit/s-nél kezdődik. pl.Digisport csatornák Digin 12-13Mbit/s jelennek meg.
Oroszoknál a legjobb és legkifejlettebb az iptv szerintem egész Európában ott 15Mbit/s iptv adást is láttam sima FHD-ra.
T-nél képesek voltak a meglévő rézkábelre iptv-t eladni volt is sok gond vele.
Szóval ha valakinek gondja a HD adással akkor keresse a szolgáltatóját vagy nézze meg a bejövő jel paramétereit
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Gyúrósok ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- JBL STAGE 2 9634
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Vhiktor