- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizurichi
tag
válasz
Celtis
üzenetére
Szia!
A tintin akarattal van így írva
Amúgy tudom hogy az Lg panel sajátossága, ezért is tartottam tőle hogy ezen is lesz, hisz elég rendesen utána olvastam. Néztem sárgán szürkén piroson, kéken de nem látom. A plazmámon viszont fehéres szürkén tisztán kivehető volt a két szélén egy rózsaszín folt, ami ugyan semmibe nem zavart be, de ott volt. Ezért néztem fehéren, aztán utána egyfolytában a többi színen de csak adásban. Ott nem láttam, így nekem tökéletesen megfelel. Árban is pont jó volt, most 170-el többért árulják a legolcsóbb helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy tudom hogy az Lg panel sajátossága, ezért is tartottam tőle hogy ezen is lesz, hisz elég rendesen utána olvastam. Néztem sárgán szürkén piroson, kéken de nem látom. A plazmámon viszont fehéres szürkén tisztán kivehető volt a két szélén egy rózsaszín folt, ami ugyan semmibe nem zavart be, de ott volt. Ezért néztem fehéren, aztán utána egyfolytában a többi színen de csak adásban. Ott nem láttam, így nekem tökéletesen megfelel. Árban is pont jó volt, most 170-el többért árulják a legolcsóbb helyen.
Vhiktor