- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
Nézd...egy részt megértelek...nyilván mindenki többet várt...őszintén engem nem érdekel ez a történet, szerintem nagyot már nem bírnak ezen a technológián fejleszteni, maximum, ha valami robbanás szerúen újabb, jobb panelt csinálnak...
Itt senki nem hangoztatta, hogy a pana és sony tulajok idióták (vagy hogy szvaiddal éljek pana "buzik"...mert klasszikusokat, csak pontosan), egy végeredmény nyilván önmagáért beszél...viszont az is igaz, hogy sokkal jobb, ha az LG magán kívül is talál oled forgalmazókat, főleg, ha minőségben egynerangúak (vagy esetleg jobbak) vele....
Én egy kissé problémának látom, hogy 5 beírásból 4 a tied, szerintem vond össze a mondani valód, így épp úgy hat, mint ha mérgedben ki akarnád írni magadból minden bajodat....és No offense, nem idegesítés képpen írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S85FAEXZT) 165cm OLED 4K SMART 120HZ ÚJ MODELL! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor