- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
rothfb #29642 üzenetére
Nézd...egy részt megértelek...nyilván mindenki többet várt...őszintén engem nem érdekel ez a történet, szerintem nagyot már nem bírnak ezen a technológián fejleszteni, maximum, ha valami robbanás szerúen újabb, jobb panelt csinálnak...
Itt senki nem hangoztatta, hogy a pana és sony tulajok idióták (vagy hogy szvaiddal éljek pana "buzik"...mert klasszikusokat, csak pontosan), egy végeredmény nyilván önmagáért beszél...viszont az is igaz, hogy sokkal jobb, ha az LG magán kívül is talál oled forgalmazókat, főleg, ha minőségben egynerangúak (vagy esetleg jobbak) vele....
Én egy kissé problémának látom, hogy 5 beírásból 4 a tied, szerintem vond össze a mondani valód, így épp úgy hat, mint ha mérgedben ki akarnád írni magadból minden bajodat....és No offense, nem idegesítés képpen írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest