Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
Nézd...egy részt megértelek...nyilván mindenki többet várt...őszintén engem nem érdekel ez a történet, szerintem nagyot már nem bírnak ezen a technológián fejleszteni, maximum, ha valami robbanás szerúen újabb, jobb panelt csinálnak...
Itt senki nem hangoztatta, hogy a pana és sony tulajok idióták (vagy hogy szvaiddal éljek pana "buzik"...mert klasszikusokat, csak pontosan), egy végeredmény nyilván önmagáért beszél...viszont az is igaz, hogy sokkal jobb, ha az LG magán kívül is talál oled forgalmazókat, főleg, ha minőségben egynerangúak (vagy esetleg jobbak) vele....
Én egy kissé problémának látom, hogy 5 beírásból 4 a tied, szerintem vond össze a mondani valód, így épp úgy hat, mint ha mérgedben ki akarnád írni magadból minden bajodat....és No offense, nem idegesítés képpen írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG K42 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor