- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriszbmx
tag
Sziasztok!
Napokban vettem egy LG 65C8 OLED tv-t .
Egyenlőre kb állam leesett mert kb 200-250 körül indultam tv-t venni igaz LCD-t majd végül ez lett igaz jócskán többér, de valami csoda számomra a képe.
Olvasgattam a topikot, de lenne pár kérdésem.Találtam évekkel régebbről bejáratás témát. Ez még erre is szól? Illetve ezen is járatnom kellene állandó változatot tartalmat?
Van benne ilyen képernyő tisztítás. Gondolom beégés ellen kikapcsolt állapotban valamit csinál a panellal?! Pár napja van meg , de a YT menüjének a kis előnézeti kockák képe mintha nyomott hagyott volna. VIszont mintha nemsokkal később eltűnt volna mikor már ment a videó. Leginkább a YT elején a szürke teli képernyőnél látszott, majd a videó elején magán a képen is mivel láttam hova kell nézni.Kérdés , hogy ezt a tisztítást lehet valahogy autómatizálni , magától kezdésre?
Illetve összeségében mivel sose volt ilyen tv-m, sose olvastam utána , de most kiadtam érte egy részemről magas összeget, van valami spéci dolog, amire figyelnem kellene?
Bármi... kikapcsolás, bekapcsolás, mit meddig érdemes nézni bármi..
Igazából, letöltött filmekre, és a YT nézés a fő... Rendes tv adás be se lesz kötve.Ahogy olvasom kényesebb műszer mint a meglévő LCD tv-m , ezért szereném ha nem túl rövid idő alatt válnánk meg egymástól
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor