- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriszbmx
tag
Sziasztok!
Napokban vettem egy LG 65C8 OLED tv-t .
Egyenlőre kb állam leesett mert kb 200-250 körül indultam tv-t venni igaz LCD-t majd végül ez lett igaz jócskán többér, de valami csoda számomra a képe.
Olvasgattam a topikot, de lenne pár kérdésem.Találtam évekkel régebbről bejáratás témát. Ez még erre is szól? Illetve ezen is járatnom kellene állandó változatot tartalmat?
Van benne ilyen képernyő tisztítás. Gondolom beégés ellen kikapcsolt állapotban valamit csinál a panellal?! Pár napja van meg , de a YT menüjének a kis előnézeti kockák képe mintha nyomott hagyott volna. VIszont mintha nemsokkal később eltűnt volna mikor már ment a videó. Leginkább a YT elején a szürke teli képernyőnél látszott, majd a videó elején magán a képen is mivel láttam hova kell nézni.Kérdés , hogy ezt a tisztítást lehet valahogy autómatizálni , magától kezdésre?
Illetve összeségében mivel sose volt ilyen tv-m, sose olvastam utána , de most kiadtam érte egy részemről magas összeget, van valami spéci dolog, amire figyelnem kellene?
Bármi... kikapcsolás, bekapcsolás, mit meddig érdemes nézni bármi..
Igazából, letöltött filmekre, és a YT nézés a fő... Rendes tv adás be se lesz kötve.Ahogy olvasom kényesebb műszer mint a meglévő LCD tv-m , ezért szereném ha nem túl rövid idő alatt válnánk meg egymástól
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor