Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25804) FollowTheORI válasza Joshi (#25774) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Nem kell egyezzen a véleményünk persze... megmondom őszintén én ezeket nem néztem és nem is tudtam róluk amíg nem olvastam róluk fórumokban, vagy néztem utána jobban. :)

Valószínűleg simán leéltem volna az életem ha nem hívják fel a figyelmem rá... és szerintem ezzel a többség így lenne. :)

Én a saját tévém amúgy nem tesztelgettem, használom boldogan. Biztos vagyok benne HA akanám találnék benne tökéletlenséget és máshogy néznék rá onnantól... ezért inkább használom boldogan ahogy van.

Ez ugyan olyan, mint a beégés... látható hogy mekkora parát tud okozni, ha valaki csak megemlíti. :)

Tehát nem a valós kisebb nagyobb problémák tagadása ez, az a baj hogy valaki bedobja mindenki elkezdi nézegetni és a végén még azis elégedetlen lesz akit amúgy lehet sose zavart volna.

Mint ahogy ráparáznak a kelleténél jobban a beégésre...

Én úgy gondolom az emberek többsége nem Vincent szintű "videofil" ember, akit már az zavar ha a tone görbe nem követi a szabványt/referenciát. (lást Q90R tesztvideó vége legutóbb :D)
Közben meg az emberek kb 99%-a tök boldog lenne ugyanazzal a tévével ha nem tudna ilyesmiről.
Saját maga is poénkodott ezzel amikor a HDR világos villogás problémát mutatta be az LG tévéken (amit azóta pl lehet neki köszönhetően is, javítottak)... de valami 10 percig szórakozott előtte ugye, és 10x elmondta ne nézze meg aki nem látja a hibát, mert utána látni fogja mindig. :DDD

Szóval ez a tesztelgetés kétélű kard a szememben... sajnos szülhet olyan örök elégedetlenkedőket, akit hajlamosak emiatt 3-4-5 tévét is visszaküldeni. Ami szerintem gáz... :)

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.