- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
"Csak azt nem tudom, hogy hogy veszed meg hozzá az EISA díjat?"
Nem tudom ezt mire írtad? Az Eisa díjas dolgokat azt nem azért írtam, mert nekem az a fontos, csak, mert pont odavágott, és a Philips tv-kről se tudott senki semmit, gondoltam az hátha jelent valamit, hogy idén pont az nyerte meg...Én eleve ezt a Pana FZ800-at néztem ki elsőre is (vagyis másodikra, mert eleinte csak a C8-nak vártam az árcsökkenését
), csak gondoltam megvárom a tesztet, és pont jött is 
Csak most már így év végén azon gondolkodtam, hogy meg kellene várni még a CES-t, hogy mik lesznek 2019-re az újdonságok, ha már egyszer idáig még úgyse vettem, akkor ezt a 2-3 hetet még megvárhatom, aztán, ha nem lesz semmi érdekes, akkor még mindig megvehetem valamelyik idei modellt
Jó eséllyel januárban amikor már senki nem vesz semmit, akkor újra le szoktak mindent árazni, van hogy olcsóbbra mint a karácsonyi ár, a black friday viccről meg nem is beszélve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), csak gondoltam megvárom a tesztet, és pont jött is
Vhiktor