Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1825) retekbacsi


retekbacsi
csendes tag

Tegnap került hozzám egy 55eg910v és egyelőre csalódottnak érzem magam, leírom miért:

1. A képernyő - bárhonnan nézve - lilásan tükröződik, gyakorlatilag minden előtte lévő fényt visszaver. Kikapcsolva marha idegesítő, mivel olyan, mintha a szobába bekerült egy tükör. Miért nem lehet ez matt?
Működés közben bármilyen fény vagy lámpa mellett csak kompromisszumokkal használható.
Gyönyörű a kép minősége és a fekete is, de végeredményben élvezhetetlen, mert minden fény becsillog ami előtte keletkezik.

2. Az LG online specifikációja szerint a hátoldalon egy fejhallgató kimenet szerepel (nem oldalt, hanem hátul) 1(V) megjelöléssel. A talált kimenet nem fejhallgató, hanem egy services kiement.
Ennek most így utána néztem, és a terméken tényleg nincs fejhallgató kimenet, csak akkor miért nem írja a magyar oldal, hogy "Nincs b@meg".
http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-55EG910V-oled-tv

3. Semmilyen bluetooth fejhallgatóval vagy receiverrel nem hajlandó kapcsolatot létesíteni. Sőt, meg sem találja. Szintén alaposan utána olvasva kiderült, hogy csak bizonyos LG BT fejhallgatókkal hajlandó a tévé kapcsolatot létrehozni. Az sem derül ki, hogy képes-e multipont BT szórásra, ezek után tartok tőle, hogy nem. (azaz, hogy egyszerre két BT eszközzel legyen párosítva.) Ez kb. akkora szemétség, mint hogy az iPhone sem hajnandó, csak Apple BT eszközökkel "párosodni". Pfffffff....

4. A magic remote poén, de csak 10 percig. Utána sötétben használhatatlan, mivel nincs világítás rajta, mint a régi LW5500 kapott oldschool távirányítón. Hangerő gomb nevetséges de semmiképpen sem ergonomikus. Az ember csak totózik, hogy mit fog megnyomni.

Ez nem egy olcsó készülék, miért kell ilyen kompromisszumokat kötni? (gondolok itt az 1. és 3. pontra.)
Még adok egy kis időt magamnak, de vélhetőleg megy vissza.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.