- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Szerintem folyamatában legalább közvetve válaszoltam végül mindenre, ami nem olyasféle kérdés volt, mint a "Mennyi a majom?", de terveztem folytatni. Már tegnap elhatároztam, hogy ma megismétlem a tegnapi fényképezkedést kicsit másképp. -> Lásd lentebb. Gondoltam ez majd eliminál pár kérdést.
Már hogy készültek volna a képek szemből? Pontosan a két TV közti kis síkba nézett (a kereső kis + alakú célkeresztjéből a vízszintes sík metszette a két kijelző közti hézagot).
Úgy van most az LG, hogy a fotelben kiegyenesedve ülök, függőleges értelemben kb. középen van a szemem (így ülök, ha netezek, játszok, "dolgozom", stb), de ha film vagy játékátvezető videó megy, akkor néha lecsúszok a fotelben úgy, hogy már szinte fekszem. Ilyenkor már látni, hogy a képernyő teteje kezd zöldülni. Mikor már szinte kiesem a fotelből (olyankor szoktam felkelni és csinálni valami mást, mert láthatóan untat a gép), akkor csak kicsit van magasabban a fejem, mint a képek készítésekor volt az objektív.
De így talán érthetőbb a vízszintes síkban ferdén nézve (ez mind a C7):
--->>>
<<OO>>
<<<---
Amúgy abban igazad van, hogy a magnós képen valamennyire zöldes eredetileg is a papírtekercsek felé a háttér, és csak a fénykép az, amin már csak úgy jön át a dolog, hogy az LG-n túl zöldes (erősen feltehetően még zöldebb, mint kéne), a Pio-n pedig kevésbé zöldes (szinte már nem is látni, hogy enyhén zöldes lenne, de ehhez a fénykép is "csal", szabad szemmel enyhén zöldes a plazmán is).
Na, de itt a második felvonás... A szitokszóvá vált Kuro helyett az évtized hajnalán nyávogó hipszterek igazi igáslova: Panaszkodik G30 (az első igazán jó Pana plazma, ami ráadásul megfizethető is volt [a Pioneer-hoz képest mindenképp, de ma is az OLED-hez képest, a G széria nem is a csúcsmodell, de személy szerint abból az évből jobban szerettem, mint a VT30-at]).
--- Hoppá, elfelejtettem lámpát kapcsolni, de remélem elhiszitek, hogy Pana G30 van alul akkor is, ha most nem látszik a káva. Ha nagyon kell, megint visszacipelem és lefényképezem úgy is, hogy látszik a márkalogó.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen házat vegyek?
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor