Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Partz
üzenetére
Avsforumon sok hulyeseget lehet olvasni, a sok ertlemes dolog mellett is. Dnice valóban nem rosz.
G5-t kifejezetten problémás hdr anyagokkal néztem, amikre többen hivatkoztak avsforumon es rtingsen is, semmi baja nem volt az adott fw-el. Az mas kérdés, hogy bedoglott

Egyebkent gradiens problema lehet eredmenye a rosz kalibracionak is. Nalam az 55 colos g5 gyari beállításokkal sem produkalta az emlitett hibákat, mivel az orzsagbam forgalmazott modellek nem támogatják a lut kalibraciot, ezért csak manuálisan tudtam kalibrlani, kalibralas utan sem volt vele semmi problema ilyen téren. Azt viszont nem tartom kizartnak hogy a lut kalibracio cseszi el, főleg az 1d lut, ami korábban mar okozott problémákat, khmmm cx.Mindenesetre ha visszakapom a javított g5-t vagy akár új G5-t ezeket a teszteket újra el fogom rajta végezni, hátha csak egy kifejezetten jó példányt fogtam ki.
Sot vrr Flicker sem volt egy deka sem.Amint időm engedi elolvasom rendesen az írást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor