Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
huszar90
üzenetére
Ne felejtsd el, hogy a plazmatévék is tudtak beégni, de ez nem érdekelte azt, aki a kiváló képminőségre törekedett. Aki lcd-t vett egész más szempontokat vett figyelembe. Nincs ez másképp most sem. Sajnálatos, hogy be tud égni egy oled, de ha figyelmesen elolvasod a kezelési könyvet láthatod, hogy felhívják a figyelmedet a statikus ábrák veszélyeire. Ennél többet plazma tévék kezelésijében sem olvastál soha, pedig két évtizedig gyártották őket. Aztán ne felejtsük el azt sem, hogy egy átlag nyugat európai fizetés többszöröse a hazainak, így a 4-500e Ft-os ár, ott nem számít érvágásnak. Azt akarom mondani ezzel, hogy az oled (szerintem) megmarad egyfajta plazma utódnak, ami azt jelenti, hogy szűkebb lesz a vevőköre, mint az lcd-nek, hiszen rengeteg embert nem érdekel, mit néz otthon, csak legyen elfogadható kép és annyi. De csak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor