Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peace

nagyúr

válasz szkutyi #104460 üzenetére

Netflix továbbra is kiírja a DV-t, szerintem a Plex lett csak fos frissítés után. DV filmet szedtem le direkt és azt is mutatta, de mostar a szivárványos HDR logót mutatja a film elindításánál, nem a Dolby Vision felirat jelenik meg. Ettől függetlenül DV-nek kell lennie, mert olyan kódolású a film. Szerintem csak az app lett hülye.

Viszont sokkal nagyobb gondom van és már sírni tudnék. Játék PC-ről. Betoltam 1440p@120 HDR, zöldes-lilás felvillanások, mint mikor a HDMI kábel kontaktos. Elkezdtem szórakozni. Chroma444 korlátozott színtartomány, 8bit, ugyanaz. Kikapcsoltam HDR-t, ugyanaz. Atvaltottam RGB-re Chroma helyett HDR off. Most már csak néha felvillanó kis zöld vízszintes csíkok jelennek meg játék alatt és néha teljes feketeseg lesz 1 sec-re majd visszajön a kép. :O Soha az életben nem tapasztaltam ilyet Samu Qled-en játék alatt, mindig kifogástalan volt a kép. Ugyanaz a prémium HDMI kábel van bedugva az 1-es foglalatba, amivel a Samsung volt használva. A bemenet az PC-re van állítva.....

Új hozzászólás Aktív témák