Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T.Peter
üzenetére
Sajnos nekem nincs konkrét kutatásom, nem szakterületem csupán felhasználó vagyok.
Éves szinten előírás nálunk a cégnél ez a vizsgálat, főleg a Covid óta.
Igen munkánál , általában az ember nem koncentrál annyira szerteággazóan, lehetséges hogy a szemed sem fárad el annyira, mint nekem. Én munka mellett játszok vele főleg. nekem a szemem kezdett el fájni a sok mozgatástól, majd ezt tudat alatt kompenzáltam, a fejem enyhe mozgatásával oldottam meg ami a nyakam folyamatos feszülésével járt. De ez függ valószínűleg az asztaltól, széktől, fizikai erőnléttől, szóval így leírva, átgondolva igazad van, ez egyén és környezetfüggő,de szerintem idő kérdése csupán mikor jönnek erre tünetek elő. Olvasgatva a netet 1 métert írnak ajánlottnak az 55" hoz, ez nem tudom mennyire valid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Goddess of Victory:Nikke
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Éves szinten előírás nálunk a cégnél ez a vizsgálat, főleg a Covid óta.
Vhiktor