- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Én úgy tudom bármelyik hivatalos márka szerviz (vagy az általa kijelölt bármely szerviz) csak akkor foglalkozik bárkivel és bármivel, ha hozzájuk szóló (hivatalos , márka szerinti) garanciajegy vagy a termékhez. Az ALZA ilyen nem ad, ezért csak hozzájuk fordulhatsz (személyesen vagy díjmentes visszaküldéssel a reklamáció kitöltése után). És pont ezért kérnek azonnali cseregarihoz plusz pénzt (nem is keveset).
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Vagy lehet megspórol egy plusszkört, mert a Dell meg az Alzához küldene téged Alzás gariidőn belül.
Azonnali cseregarancia meg arra jó, ha esetleg nem akarsz 20-30 napig várni a gariztatás eredményére - én spec nem
szoktam használni, mert inkább veszek valami alternatívát ha garis problémám van, és majd azt visszaviszem a gariztatás végén - vagy akár eladom a gariztatott csereterméket.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- Acer Nitro KG241YP3bip FHD/180HZ/1MS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258