Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
Hauptmann
üzenetére
HDR lényegében annyit tesz, hogy adott jeleneten belül az adott képkocka amit látsz, a képernyő melyik részén mekkora fényerővel kell, hogy rendelkezzen. Pl. egy zseblámát nézel szemből, vagy a napsütést, az magas, de ha valami takarja ezek fényét te pedig szemből látod ott alacsony. De ezek ugye pillanatnyi csúcsfények, ezért kell HDR esetében a fényerőt maxon használni, mivel ezek az 1-1 másodperces csúcsfények akkor tudnak megjelenni, illetve a dinamikai tartomány akkor lesz a legnagyobb. Ha lecsökkented a csúcsfény nitjét akkor nem lesz akkora különbség közte és az árnyékos rész között, vagyis romlik a HDR élmény.
Ezektől nem fog beégni az OLED, de OLED TV-s topikban már csak a topikgazda is, de sokan mások is sokkal szakmaibbak ebben mint én, ha részletesebben érdekel szerintem oda érdemes benézned, mindent eltudnak mondani, valszeg jobban mint én, én is onnan tanultam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan LG UltraGear 32GX850A-B 3 év garival eladó!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- AOC Q27P1 27" QHD (2560 1440) IPS Használt Monitor
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258