- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
deathcrow42 #813 üzenetére
Itt vagyok, haza is értem vele!
Ehhez képest üzletben rá akartak beszélni a plusz jótállásra. Mondja is, hogy beégés, csíkosodás, stb. Hát de mondom arra az Asus is megadja. Hát igen, csak akkor nem kell végig várnom a bevizsgálás/javítás idejét. Nekem a telefonon kívül nem volt még OLED-em, nem tudom mennyire ég be. Annyira azért nem félek ettől.
#814 Csandi
Ja, valaki azt írta egyik kereskedő oldalán az értékeléseknél, hogy mit ér a jótállás, eleve szar a technológia, ha kicserélik akkor is a szart kapod. Azért ezek erős túlzások.
#815 emiki6
Valaki írta is feljebb, hogy ez inkább tévére érvényes. Mondjuk én pont dolgozom is a gépen, és statikus tartalmakkal, táblázatok, böngésző. A legkevesebbet filmet nézek rajta, vagy inkább egyáltalán nem, és persze játszom is. Meg is fordult a fejemben, hogy lassan két éve egy kivétellel Baldur's Gate 3-al, ott meg van minimap, meg action bar, stb. Kíváncsi vagyok. Igazából azt szoktam mondani, hogy ki az, akinek asztali gépe van, és tényleg semmi másra nem használja, csak filmre meg játékra. Tehát nem ír meg rajta egy dokumentumot, nem olvas e-mailt, nem nyitja meg az internetet, stb. Szerintem ilyen nem nagyon van. Egyszóval, remélem a gyártók gondoltak arra, hogy egy asztali számítógép asztali monitorján az ember nem csak játszik és filmet néz. (Szerintem Youtube kommentnél nem lehet bekezdéseket rakni, mert ha teszel, akkor is így tördeli.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung Odyssey G7 S28BG700EP Gamer Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest