Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Media Markt és egyéb áruházakban már láttam több tucat OLED-et. Az arra kiélezett OLED 4K videokkal gyönyörű. Viszont a bátyámnak OLED TV-je van, szerintem a jobbik fajtából, átlagos fogyasztásra szánt HD/FHD/4K műsorokkal alig vettem észre, hogy nem hagyományos LED/LCD. Ezt őszintén mondom. Viszont monitornál gaming alatt biztos vagyok benne, hogy akár látványos is lehet a különbség, adott helyzetekben.
Sajnos nekem nagyon fontos a szövegek megfelelő olvashatósága, mert programozó vagyok. Ha megjelent a monitor az ALZA-n, megveszem és 1-2 órányi használat után beszámolok itt, milyennek látom
Hátha másnak is tanulságos lehet, aki ugyancsak nem kizárólag gamingra, film nézésre használja. Bízom benne, hogy f*sza lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- 3D nyomtatás
- Futárcégek
- Formula-1
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED 360Hz Gaming monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hátha másnak is tanulságos lehet, aki ugyancsak nem kizárólag gamingra, film nézésre használja. Bízom benne, hogy f*sza lesz
Skynet258