Új hozzászólás Aktív témák

• HwGuru

csendes tag

Az olaj eredetiségét firtató történetem az alábbi fordulatokat vette:

Ezt az email kaptam a webshoptól első válaszként:
    "Az Ön igényei szerint kapcsolatba léptünk a Shell Motor Oil szállítójával, aki eljuttathat nekünk a termék biztonsági adatlapját és egy műszaki adatlapot. A mi részünkről nincs ok arra, hogy a termék hitelességét más módon bizonyítsuk, kivéve a mellékletben található egyes motorolaj-csomagokon a nyilvánosan elérhető kódot.
    Ajánlatunk az, hogy ha aggódik amiatt, hogy a kód nem látható jól, akkor természetesen minden új csomagolást elküldhetünk Önnek cserecsomaggal, a futárnak csak vissza kell adnia a nem megfelelő motorolajokat, természetesen ingyenesen. Tiszta lelkiismeretünk van, tudjuk, hogy a termék eredeti, és ha nem ért egyet vele, akkor ez csak az Ön véleménye."

Erre írtam egy választ arról, hogy a lelkiismeret, meg a bárki által letölthető biztonsági adatlap mit bizonyít, és hogy ez kicsit kevés lesz majd a hatóságok előtt.

Erre kaptam a második választ:
    "Küldöm Önnek a Shell Certificate of Analysis erre az Shell Ultra 0W-40 termékre mellékletben csatolva.
    Ezt a motorolajat 2019 januárjában gyártották, amint azt a mellékelt dokumentum is bizonyítja. Ez a dátum a motorolaj csomagolására volt gyárilag nyomtatva. A mellékelt tanúsítvány a D133 termékszámot is mutatja, amelyet szintén nyomtattak a motorolaj csomagolására.
    Remélem, hogy ez a tény meggyőzte Önt az általunk forgalmazott Shell ultra 0W-40 motorolaj eredetiségéről."

Bár ez a dokumentum a 4 literes kiszerelésre vonatkozik, viszont igazolja az én flakonom elején lévő 11286308D13330JAN19 sorszámot, hogy miből áll az össze, és hogy az valóban egy Shell által használt sorszám, ráadásul erre az olajra.

Kukacoskodhatnék tovább, de szerintem elengedem ezt, elfogadom, különösen az elmúlt napokban látott, és az általatok is mutatott Shell flakonok, és azok külső jelei fényében.

Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat, segítséget, sokáig tartó friss olajat kívánva nektek! :)

Új hozzászólás Aktív témák