- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Alusky
senior tag
[link]
Erre kell, mi másra. -
-
-
-
-
-
Pedig nem érvényesítettem az emelkedést az árazásban. kb 25%kal olcsóbban hirdettem meg mint vettem és az alkutól sem zárkózom el ha indokolt. Pl ha valaki kifizeti amit kérek akkor egy nagyobb szerviz felét simán elengedem önszántamból ami tesók között itt szemmel látható péZ.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Oh jaj nem azért linkeltem, csak hogy lehessen látni milyen szar állapotban van a kocsi - ahogy a vevők szerint nem ér meg semmit

-
-
-
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Lassan 1 éve van fenn a hirdetés. Facén is. Első hónapban volt 3 érdeklődő. Első konkrétan megmondta h csak bele akarja próbálni a 3 gyerekülést és ha ok akkor megy Hollandba venni. Második belekötött amikor elmondtam h a hátsó lökös fényezve volt - szerinte látszik és csúnya. Harmadok hidegen meghajtott a pályán akocsit 200+ al majd 3,5 millát akart alkudni. Azóta belenyugodtam hogy én vagyok helikopter. Majd csináltatok rajta egy váltófelújítást is és akkor kb új autóm lesz.
-
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hogy ment volna el? Sok a méter meg mindenki is nagyon okos és majd ő behozza hollandiából megmindenhonnan a szemetet olcsóJé. Én az elmúlt évek alatt költöttem rá (incl this) kb 4 millió forintot de ez mindenki szemében csak azt jelenti hogy szar a kocsi. Fel sem merül senkiben hogy pont emiatt megy és teszi a dolgát megbízhatóan. Most is megy. Csak a méter miatt gondoltam jobb ha meglesz és ha nem is viszik el akkor sem vesztek semmit azon hogy jobb állapotú

-
Ennyit az autós tudásomról, azt hittem a képről, hogy egy Millenium Falcon makett.
-
Nocsak, kísérletezel a francia konyhával?
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Mindegy... várjuk a vasárnapot, hátha vidám lesz
.
-
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az! Hihhetetlen, hogy meri?

-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
+1
Francba... Valami finomat vártam, ez nem az....
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
jaja
-
alcsa
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Miért, szerinted üres hassal fog neki a szerelésnek?
-
szabonagyur
félisten
Ez a Q7hez?
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Hmmmm... most megy az agyalás hogy mi is legyen vasárnap. Többszörös szülinap lesz. Talán akkor akad valami emészthetőbb

-
Készül, hát persze … nagyot csalódtam .Azt hittem, valami különleges gasztronómiai csodát fogok látni, erre tessék… egy autó turbó?! Hát ez felért egy hideg zacskós levessel, amikor egy ínycsiklandó steakre számít az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Milyen házat vegyek?
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest