Új hozzászólás Aktív témák

• moex1
    tag
    válasz ojb üzenetére #52603

A vicc az egészben, hogy vettem egy új tápot, még 50m kábelt (ez is J-Y(ST)Y 2x2x0.8, de nem "KNX kábel" mint az előző, de ez szerintem mindegy), itthon összeraktam és tökéletesen működött.
    Szombaton levittem a házhoz, összeraktam (az új kábel kivételével, azt nem vittem le), tápot is cseréltem, és természetesen nem működik. A végén kihagytam az 50 méteres szakaszt, és csak 1-1 fél méteres "biztosan jó" kábellel kötöttem össze, de úgy sem ment.
    Az egész napom ráment, a végén már annyira ideges voltam, hogy sikerült egy zárlatot csinálnom ami elvitt egy step-downt és egy ESP32-t.
    Végül visszacsináltam mindent, de most már egyik node-ot sem értem el. Csak egy node-ot hagytam rajta, de úgy sem.

Eléggé lehozott az életről ez a nap. Igazából nem a nehézségek miatt vagyok elkeseredve, hanem azért mert értelmetlen a hiba. Nem látom mi a különbség.

Illetve ma egy dolog eszembe jutott: itthon (ahol tökéletesen működik) nincs UPS, ott pedig van. Bár nem gondolom, hogy ez befolyásolná...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés