Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Voltam.Hát azt még nem tudom hogy sikerült, mert a szövegértés elég nehéz volt.Volt valami jármű (postwagen vagy valami hasonló ), ami szórakoztató(vidám) parkokba viszi az embereket.
3 vidámpark volt leírva, hol mit lehet találni.
azokról voltak kérdések.
2. egy nyomtatvány volt, nem volt gáz(a diákotthon másik neve ugye internátus?)
3.egy levelet kellett írni egy ismerősnek, hogy sajnálom, hogy nem írtam, de a beteg szüleimmel kellett foglalkoznom.Most már jól vannak, és remélem hogy a cimzett csaladjanal is mindenki egészséges.
Ez sem volt nehéz.
De szeriintem az első miatt lehet bebukom, hiába írtam választ midnen kérdésre...(szórakoztató parkot irtam, enm vidámparkot pl.) -
tildy
nagyúr
Na megvan a szemétje[L]http://case.codegen.ru/img/602A.jpg[/L]
-
tildy
nagyúr
Franc vigye el a codegen házakat.Fél éve vettem (párom használja) és máris beragad a power gomb, pézsével szépen megtörölgettem, aztán kb. egy hónap alatt megitn beragadt.....Sajnos képet nem tudok mutatni, de olyan amelyiken felül van csak floppynak hely.ááá, tök idegesítő hogy nem is találok képet róla:(
-
Cathfaern
nagyúr
Na, ki találja ki, hogy mi történt lakhelyemen? :P
[L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/fenykep/valami.jpg[/L] -
demagóg
aktív tag
Ez szívás. :( Csak valami fájdalomcsillapító tabletta. És Senso*** fogkrém, van belőle érzékeny fognyakra való. Az zárja a nyitott dentincsatornákat. Ha más fluoridos van csak, az is segíthet. Lényeg, hogy a savas hatás (az ingerület egyik kiváltó oka) semlegesítve legyen. Jobb ötletem nincs.
-
Som@
őstag
Tudtok valami hatásos gyógymódot, ami segít fogfájás esetén. :(
K.-ra el kezdett délután fájni a fogam. Holnap valszeg benézünk fogorvoshoz.
De addig is majd megveszek. :O -
tomcs
őstag
huu elegge elszabadult a topik... most komolyan vettetek hogy szilveszterre legyen meg az OFF TOPIC 2004? :)
amugy vizvezetexereltem.. szomszed tegnap reggel jott hogy kapja a materiat a nyakaba azaz a plafonjara aztan ki kellett cserelnem 1 csovet, most varom hogy szaradjon ki a vizesblokk es visszarakhassam a takarolemezt. -
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, amúgy én teljesen kimaradtam ebből a holdfogyatkozásból. Na nem mert aludtam, most értem haza :) Bedühödtem, fogtam a cókmókom aztán jól elmentem be Pestre bulizni egyedül. Végülis igen jól sikerült. :) Na csá, alszom :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Csak hogy kiegészítsem a kora éjjeli listát: PostMan-nak is van külön képe. Egy kék biciklis figura. Bár elhiszem hogy nem sokan láttátok, de van. :)
-
tildy
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
Feszültségérték gondolom a mercury táp miatt ilyen...
Aida:
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa ITE IT8712F, National LM90
Érzékelő elérés ISA 290h, SMBus 4Ch
Alaplap neve Chaintech 7NIF / 7NJL / 7NJS Series
Hőmérsékletek
Alaplap 42 °C (108 °F)
CPU Diode 66 °C (151 °F)
Hűtőventilátorok
CPU 2679 RPM
Rendszer 2637 RPM
Feszültség értékek
CPU mag 1.62 V
+2.5 V 2.58 V
+3.3 V 3.18 V
+5 V 4.89 V
+12 V 12.48 V
-12 V -12.69 V
VBAT telep 2.77 V
DIMM 2.59 V
AGP 1.49 V -
steveetm
őstag
még én is...mingyá flenyomom uccsó adag képet, meg egy extrát:)
Üdv.: steveetm -
Bash
őstag
Egyedül maradok? :O
-
PeliScan
addikt
Már nő... és nem tudok támaszkodni sehová, annyira odébbmászott, tehát hosszú záridőkről már le is mondtam. :( Úgyhogy inkább megyek is aludni.
Jó 8 all! PS > out -
PeliScan
addikt
(ráadásul ez a dURVA hold is mászkál elfelé, mégpedig úgy, h nekem egyre inkább ki kell hajolnom az ablakból, ha látni szeretném a nappali falától... hogy szaakdna meg, miért nem megya másik irányba..? ;])
-
tildy
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ne halkabb, viszont elehet szabályozni!Ez nyáron jól jön.Most azzal vagyok gondban, hogy :
falcon 2+ ezustpaszta=60 fok
falcon2+sima paszta =66 fok
tt v9 sima=65-66 fok
Ennyit jelent az ezustpaszta ?(Ha menet kozben kicsit megnyomoma hutot, akkor ez si esik vagy 4 fokot..JA és az esüstpaszta állaga az sokkal szilárdabb volt, lehet amiatt van?) -
tildy
nagyúr
Vagy nekem nem lett sasszemem, vagy túlságosan is az van, nekem a baloldala a holdnak még mindig fehérkés...Vagy átbaszarinttak bennünket?
-
lesaux
veterán
Szórakoztam egy kicsit a záridőkkel. A kurva Holdat nem bírtam lefotózni, de a világító kompakt fénycső gyönyörű lett. :DDD
-
PeliScan
addikt
Röpke 15 nap alatt megtelt/megtelik az OFF TOPIC 6. Nem semmi. :D
-
Ploszi
senior tag
Debrecen tiszta :) állvány meg szvsz. olyan 12 E HUF jó magasra nyitható, stabil lábakkal, könnyű :)
-
lesaux
veterán
Valaki nézzen már rá, légyszi:
(#1657) és (#1660)
Nem bírom lefényképezni. :((
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest