Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tomcsi
őstag
Hold Uton van feléd egy 3megás e-mail...:DDD
-
hungeek
senior tag
nayo én asszem most elballagok aludni, holnap meccs lesz... tessék drukkolni mert ha nem lesz döntetlen legalább akkor lőttek a továbbjutásnak :(
-
Cathfaern
nagyúr
Furcsa...gyakorlatilag ugyanarra a helyzetre teljesen másképp reagáltunk: gyakorlatilag én se tudtam sehova sem beilleszkedni (legyünk őszinték: igazából IRL jelenleg sem). Ez belőled azt váltotta ki, hogy mindehol próbálod magadra felhívni a figyelmet, míg belőlem azt, hogy szinte teljesen meghúzódok a háttérben. Ami ellen próbálok tenni, de sajnos nem tudok :)
-
Cathfaern
nagyúr
Hát tényleg nagyon jó szemed lehet. Én szemüveg nélkül sem látom rendesen a 2-es betűméretet s nem a nyomtató miatt (ugyebár közellátó vagyok, tehát gyakorlatilag nagyítós a szemem, ha nincs rajta szemüveg). Ha 3-as az talán használható...majd kipróbálom egyszer élesben is :P (eddig 5-össel nyomtattam, igaz eddig csak egy 690C-volt, az meg az 5-öst is épphogy kinyomta)
-
hungeek
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
jah van egy sztorim :)
Töridoga (törifaktos vagyok úgyhogy nem igazán a puskára vagyok utalva mert tanulom mint állat, de azért évszámok nem ártanak ha le vannak írva)
körmölünk nagyban és megszólal tanár (haveromnak mondja aki mellettem ül)
- Zoli ugye nem puskázol??
- Nem, nem dehogy is tanárnő :)
Odamegy, sehol semmi..... (jó kicsi az eszköz...) erre így szól:
- Jól van, Zoli, csak tudod: manapság a diákság olyan leleményes, annyi minden elfér már egy kis papiroson.
amúgy ez az idei év nagyon durva..... tanulok mint állat, meg írom a puskákat (hazajövök, gép bekapcs, erkölcs teológia aznapi anyag bepötyög, utána fizika, aztán ami éppen még aktuális....mondjuk megvana hatása.... eddig irodalom kivételével mindenből 5ösre állok...) -
Bash
őstag
-
hungeek
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
ez egy eléggé régi Epson Stylus Color ESC/P2, de nagyon jóÍ! csak lassú
de szépen nyomja nagy a puskákat
és igen 2-es betüméret, verdana-val, címek stb. szépen kiemelve pirossal....
de az osztályban csak a sajátom szokott 2-essel nyomott lenni, a többieknek ez tól kicsit, ők 2,5-3-asat szoktak kérni (naponta ~10 példánnyi puskát szoktam nyomtatni....)
most kéne vennem színes festéket mert már szegényke kezd kifogyni.... bár a szines patron már 3,5 éve nem volt cserélve (!!!!!!!).... a fekete az évente elfogy :) -
hungeek
senior tag
nah vazzz...... holnapra 4 féle puskát kellett megírnom :) ilyen sem volt még.... az oké hogy minden napra írok 1-et 1-et... nade 4-et???? mi van itt? kimenő a bolondok házában? szörnyű :)
még jó hogy jó a szemem és a 2-es betüméretet el tudom olvasni, így sok jó info kis helyen.... volt már olyan hogy tanár észrevette puskát de nem tudta elolvasni :D -
Bash
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Nem fogod elhinni, mi történt velem. ICQ chat log, 20 perccel ezelőtt:
114239168 (2:00 PM) :
are you into gay sex?
Chris (2:00 PM) :
No way!
?`°?¤ ?é?g?? ¤?°`? (2:01 PM) :
sorry for that
Chris (2:01 PM) :
No problem.
?`°?¤ ?é?g?? ¤?°`? (2:01 PM) :
wanna chat?
Chris (2:02 PM) :
Sorry, I'm busy now.
?`°?¤ ?é?g?? ¤?°`? (2:03 PM) :
k.. -
PeliScan
addikt
Gondolom az IEsek azért nem nyiltkoznak még, mert épp reboot. :D

-
twollah
nagyúr
[L]http://www.youdontknowwhoiam.org/lol.html[/L]
-
hahaha
tag
Udv!
Mi a tokom az angol neve ezeknek a vigyorgo kis izeknek? Nem tudom jol betuzni.
GRRR! -
Agyasima
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
A férfi mormog: ''Ó, Kalandor!'' Nő: ''MI????????''
Na azért ilyen nem volt. Miután hazakisértem, és elindultam gyalog haza, természetesen a város másik végéből,(hajnali 3-kor már nincs sok tömegközlekedés, agyasima pedig csóró a taxizáshoz) volt időm gondolkodni.... ekkor jöttél be a képbe a nagy afro-raszta frizuráddal.
Addig jó, hogy Ó, K....(Kriszta) :)) :)) :)) :)) -
Bash
őstag
Szia tildy!
Én ugyan nem ismertelek régebben (most se), de nekem soha nem volt veled semmilyen bajom. Mindig is szimpatikus voltál. Ugyan csak július közepe óta írogatok a fórumba, de hónapokig olvasgattam előtte is. Ha ez vigasztal, nem csak neked volt nehéz gyermekkorod. Maradj ilyen, amilyen most vagy!
Mondtam már korábban is, hogy szemmel tartalak, lesz még meglepetésem számodra. -
twollah
nagyúr
Vissza Erdelyt Romanianak!!!!
-
Agyasima
őstag
KALANDOR!
Emléxem amikor írtad a szülinapi kívánságom kommentárjára (miszerint 1 szerető, hű társat szeretnék), hogy először kívantad életedben ezt te is legutólsó szülinapodon, és be is vált. Hát nekem ez most jött el. Még ugyan a dolog nagyon az elején van, de úgyérzem ebből valami nagy dolog fog kikerekedni. <kopp-kopp>
Bár tudom, hogy neked ehhez nem sokközöd van, de akkoris jól esett, és a laza 10 órás első randi után eszembe jutottál... :DD :DD :DD :DD -
PeliScan
addikt
Vicces volt, egyszer vettem volna vmi elemet a TV kapcsolóba, az úgyse érdemel minőséget meg úgyse én használom (:D) és épp a kezemben volt 2x4 elem, jöttek a rendőrök, mindeki 2mp és eltűnt. Én meg álltam ott a két elemmel a kezemben bután, aztán meg rájöttem, h oks, akkor ez ajándék volt. :D
-
Agyasima
őstag
-
anaqer
veterán
Hogy itt mi megy néha... most nézem, hardver piacban egy csákó cigarettát hirdet... jó, bringa is volt már,de azért mégis... dohányárú... hmmm. Kedves újoncok, legközelebb mi lesz?! Egy kis uncut hernyó? Fél vese? Ukrán lányok???
( Istálló? Gazemberség? Cirkuszolás? Hupákolás?! :DDD )
Még jó, hogy Kalandor lezárta nagy hirtelen. -
tildy
nagyúr
Ha már barátok...Tegnap este kicsit magamba szálltam, és elgondolkodtam...Magamon.
Eszembe jutottak tsibe szavai, mér régről, meg nagyon sok minden más.Rájöttem, hogy az , ahogy itt a ph! fórumán eleinte vieselkedtem- hogy is mondjam igy utólag- kínos.Sőt egyáltalán milyen már...
Rájöttem viszont -és ez a lényeg- az okára.
Engem anno 6 évesen anyémák elszakítottak egy közösségből (elköltöztünk), és utána sehova sem sikerült igazán beilleszkednem.Éppen ezért mindig akartam valahova /valakikhez kötődni.Sajnos elég hülye módját választottam annak is, hogy ti befogadjatok/elfogadjatok(fénykép).
Ált. iskolában általános csúfolódásnak voltam kitéve a szemüvegem miatt, meg egy rokonom miatt.talán erre lett reakció az, hogy ezt ellensúlyozandó, próbáltam a középpontba kerülni, akármilyen áron:(
Gimiben sem volt szinte egy igazi barátom se, sőt a srácok se bírtak + a lányklikkekből is kimaradtam.Persze ez lehet az én hibám, de kifejezetten utáltam vihorászni, stb.
Aztán lett egy 3 éves kapcsolatom, ahol az akkori párom tipikusan a régimódi férfi dirigál-nőnek meg kuss a neve módon volt el velem.(hülye voltam, hogy vele maradtam.) Persze amíg vele voltam, szintén baráti társaság 0.
Aztán megismertem a jelenlegi barátom, szerencsére mellette, ha nem túl sok havert , de egy jó kis baráti társaságot szereztem.Sajnos ebben a baráti társaságban is ment a széthúzás...(Goások)
Aztán jöttetek ti.Mint mondtam elég hülyén viselkedtem, de remélem az elmondottak fényében ezt meg tudjátok bocsátani nekem.Úgy érzem , hogy ti befogadtatok magatok közé, és jól is érzem magam itt.
Ha nem így lenne , akkor most szóljatok, vagy kérlek hagyjatok meg ebben a hitben.
Köszönöm hogy elolvastátok e kis szösszenetem... -
Apika
addikt
Csak ezt találtam. Nem tudom, erre gondoltál?
Néró (dobozba való aprósüti)
Hozzávalók:
60 dkg liszt, 50 dkg margarin, 35 dkg porcukor, 10 tojás sárgája, 2 csomag vaníliás cukor, 1 citrom héja, lekvár, csoki.
Elkészítés:
A margarint a porcukorral habosra kavarjuk, egyenként belekeverjük a tojássárgákat, végül pedig összekeverjük a liszttel, a vaníliával és a reszelt citromhéjjal. Nyomózsákból félgömböket nyomunk sütőpapírral bélelt tepsibe és kisütjük. Amikor kihűlt, lekvárral párosával összeragasztjuk és olvasztott csokoládéval csíkokat vagy mintákat rajzolunk rá. -
eper-fa
aktív tag
ha van rá lehetőségem, a 10óra alvás (rendszeres) simán beficcen...
két héten keresztüli 3,5 órától már sorozatgyilkosságot követnék el... -
Hold
őstag
a sok meló káros :-)
aláírás az ördög :-) -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Még egy próbálkozás recept-ügyben.
Ha valaki esetleg megtalálná a Szilvia-szelet vagy a Néró-szelet receptjét valahol a neten, ossza meg velem. Vagy kérdezzétek meg anyukát, nagymamát... nagy segítség lenne. -
Bash
őstag
Négy és fél óra alvás nekem is elég, viszont 8:18-kor már volt hozzászólásom. És még mielőtt leültem volna a gépem elé, volt egy 20 perces kocsiutam. Így csak 3 és fél órám volt alvásra. Ami még önmagában nem is olyan vészes, de lassan már két hete nem aludtam 4 óránál többet.
-
Som@
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Bash
őstag
Na megjöttem én is. Kicsit mozgalmas volt a tegnap estém, most is kicsit furcsán érzem magam. Lehet, hogy aludnom kellene.
-
Som@
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Hja, de meddig? :O
Aktív témák
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest