Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
hallott-é vki vmi olyan akcióról, amit énnekem most említettek: avagy Londonba és Párizsba állítólag 1Ft+reptéri illetékért lehet repülni? csak meert azt sem tudom, h hol kezdjek el keresgélni... köszi
-
anaqer
veterán
Nem tudom, más pl. egy hanyagul odavágott ''hit da monkey''t miért kellene, hogy eltűrjön, ha te ilyen apróságokon fennakadsz.
-
Kidus
őstag
Én aéapfokúztam még általánosban angolból, nagyon könnyű volt, nem kell tőle félni.
Aztán alapfok alatti német tudással kimentem Németországba 2 hónapra (nyáron), és utána letettem a középfokú szóbelit, gimi 4.ben pedig az angol közepet. Egyik sem volt nehéz, csak a két középfokú írásbeli fogott meg.
Viszont németből visszacsúszhattam már, mert elég régen nem beszélem a nyelvet.
Az angolommal semmi probléma, azóta is tanultam, most közép és feéső közt lebegek valahol, de a nyelvvizsgával azért még várok, kicsit rá kell készülni, mint minden vizsgára, nem akarom feleslegesen kiszórni a pénzt az ablakon.
Szerintem az idegennyelvek tudása ma már majdnem olyan fontos, mint a szakmához való hozzáértés, nem is értem, hogyan lehet, hogy ennyien nem tudnak beszélni. A vizsgád menni fog, mondom, nem vészes, de tudom ajánlani neked is a 2-3 hónapos német kiruccanást :)
Jót tesz nagyon.
Mikor már egy éve nem beszéltem németül, egy No.-i barátom meglátogatott, és 3 nap alatt visszahozott sok elfelejtett dolgot. Akár te is megpróbálhatsz beszélgetni egy németül tudó ismerősöddel, vehetsz vizsga előtt egy német nyelvű újságot ( remélem, van ilyen), és olvasgasd vizsga előtt.
Kb. ennyi lenne a dolog. :) -
anaqer
veterán
Ez valamennyire igaz, de ha arról van szó, hogy valaki módot kap pár napi idegennyelvű társalgásra, az visszahozza ám a rég elfelejtettnek vélt dolgok elég nagy részét.
''max a fele csapat kapna diplomat'' Miért, most mik az arányok? Nálunk a jelentkezőknek talán a harmada kap dipit, és azok sem mind 5 év alatt. -
tildy
nagyúr
Szal.az a baj, hogy nemetbol is, angolbol is tudogatok dolgokat, csk beszelni nem tudom a nyelvet.Szobelitol emiatt nagyon felek.
Jahm es nalunk a diplomahoz eleg 1 alapfoku C is, akkor meg minek eroltessem meg magam, ha meg nem allok kozepszinten??? -
anaqer
veterán
-
hungeek
senior tag
én meg dec. 13-án megyek euro (angol) középre.... fosok mint állat :)
jó lenne elsőre letenni, tavasszal már mással akarok foglalkozni (kresz/jogsi) -
tildy
nagyúr
holnap nylevvizsgázom (német alap...)Soha nem nyelvvizsgáztam még, rendesen be is vagyok tojva....Kérnélek benneteket, aki alapfokún volt már, írja már le, hogy mi lehet még írásbelin? (pár dolgot tudok, de közel sem mindent.:()
-
twollah
nagyúr
online tagok: [1]
Tag
Utolsó mozzanat
twollah
2003-11-07 05:35:10
Csak egy legény van talpon a vidéken... -
Pet_i
senior tag
FÉLIG OFF
Használ valaki Panda Antivirus Platinum 7-et? Tapasztalat +/- ? -
twollah
nagyúr
Lehet, hogy nem vettétek észre, de egyre több fórumtag ad meg nyilvánosan különböző CDkeyeket.
Jó lenne ha ez a tevékenység visszaszorulna.
Tudom most álszent vagyok, de akkor sem kéne ezzel rossz példát mutatni a többi fórumozónak. -
twollah
nagyúr
Kiváncsi voltam, és ez lett az eredménye.
http://www.google.co.hu/search?q=hit+da+monkey&ie=ISO-8859-2&hl=hu&btnG=Google+keres%E9s&meta= -
Pet_i
senior tag
Áh, megjött a mester!
-
tomcs
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
tudom hogy egy kicsit ez olyan mint amikor megmondjak hogy nincs telapo de van 1 ilyen flash jatek, pofan kell vagni a majmot ugy hogy gyorsan huzod az egeret es kiirja mekkora sebesseggel csaptad meg.
szal - bar nagyon twollahra vall amit te ''gondolsz'' - de le7 megse az :) -
anaqer
veterán
Hehhh. :)
Hát igen, VH1 nagyon oda tud rakni időnként. Kedvencem a ''So 80s'', na ott mindig talál az ember valamit amit örül, hogy végre elfelejtett... meg a ''Behányt a Muzsik'' rovat, ahol az esetek felében valami tizedrangú countryénekesről szól a fáma... :( -
anaqer
veterán
Tejóúrsiten, csak nem a bojzbojzbojz-os Sabrina???
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ti miről beszéltek? Ki ez a Sabrina?
-
eper-fa
aktív tag
asszem ost anaqer gondolt jóra. (felhasználüi szintű számtech tudás pl) aszittem van ennek vmi rendesebb neve.
köszi mindkettőtöknek
Aktív témák
Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jogász topik
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest