Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
lesaux
veterán
És azt hogy csinálja Panther, hogy kettőspont zárójel zárójel, és nem lesz belőle smiley?
-
lesaux
veterán
válasz
salazol
üzenetére
Nem igazán értem. Bármilyen címről lehet spamet küldeni, nem? Akár a support@microsoft.com-ról is tudnék küldeni. Jó, én nem tudnék, de aki ért hozzá...
A Freemailnél meg ha ezt olvassák, akkor elmehetnek a picsába. Nov. 6-án adott fel egy srác egy levelet, és 8-án délután kaptam meg. Amikor működik az oldal, akkor is olyan lassú, mint a tetű. -
lesaux
veterán
Szórakoztam egy kicsit a záridőkkel. A kurva Holdat nem bírtam lefotózni, de a világító kompakt fénycső gyönyörű lett. :DDD
-
lesaux
veterán
Valaki nézzen már rá, légyszi:
(#1657) és (#1660)
Nem bírom lefényképezni. :(( -
lesaux
veterán
Meg az Exp-et lehet állítani -2 és +2 között. Ez mi?
Az ISO mit csinál? -
lesaux
veterán
Árulja már el valaki, legyen olyan rendes, hogy az 1/125 meg az F4.0 mit csinálnak a fényképezőn. Köszi. :)
-
lesaux
veterán
Holdfogyi van, skacok. Vagy ez már a vége?
-
lesaux
veterán
Nem tud azzal az IP-vel a Freemailnél regisztrálni? Azt nem hiszem. Pláne hogy simán meg tudja változtatni az IP-címét.
Meg aztán ha így lenne, akkor is ezer módja lenne, hogy visszajöjjön, de nem írom le, mert tuti olvassa a fórumot.
Parci: mit intéztél a freemailesekkel, ha nem titok? -
lesaux
veterán
De a freemailes rendszergazdákat nem értem, hogy hogy jönnek ide.
-
lesaux
veterán
Az Airfix Dogfightert megnéztem a bátyám gépén is, ott sem indult. Szintén Win2K.
Van valaki, akinek megy 2K alatt:F -
lesaux
veterán
Ilyen a világon nincs! :O
Ma hazahoztam az Airfix Dogfightert, és persze hogy nem megy Win2K alatt. A tököm kivan már, nem akarok sok játékkal játszani, de hogy a Colin után ez se menjen... :U
Hibanapló készül, vagy valami ilyesmit írt ki egyébként. -
lesaux
veterán
Érdekes, hogy előbb szólt hozzá 06:52:52-kor, aztán 06:52:41-kor. :C
-
lesaux
veterán
Nem tudjátok, mi volt annak a játéknak a neve, amikor egy picike repülőgéppel kellett repülni egy szobában?
-
-
lesaux
veterán
Mindjárt kezdődik a K1 az RTL Klubon. A múltkor nagyon dicsértétek, gondoltam, szólok, hátha nem nézi valaki, akit érdekel.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PlayStation 5
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest