- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
lesaux
veterán
És azt hogy csinálja Panther, hogy kettőspont zárójel zárójel, és nem lesz belőle smiley?
-
lesaux
veterán
válasz
salazol
üzenetére
Nem igazán értem. Bármilyen címről lehet spamet küldeni, nem? Akár a support@microsoft.com-ról is tudnék küldeni. Jó, én nem tudnék, de aki ért hozzá...
A Freemailnél meg ha ezt olvassák, akkor elmehetnek a picsába. Nov. 6-án adott fel egy srác egy levelet, és 8-án délután kaptam meg. Amikor működik az oldal, akkor is olyan lassú, mint a tetű. -
lesaux
veterán
Szórakoztam egy kicsit a záridőkkel. A kurva Holdat nem bírtam lefotózni, de a világító kompakt fénycső gyönyörű lett. :DDD
-
lesaux
veterán
Valaki nézzen már rá, légyszi:
(#1657) és (#1660)
Nem bírom lefényképezni. :(( -
lesaux
veterán
Meg az Exp-et lehet állítani -2 és +2 között. Ez mi?
Az ISO mit csinál? -
lesaux
veterán
Árulja már el valaki, legyen olyan rendes, hogy az 1/125 meg az F4.0 mit csinálnak a fényképezőn. Köszi. :)
-
lesaux
veterán
Holdfogyi van, skacok. Vagy ez már a vége?
-
lesaux
veterán
Nem tud azzal az IP-vel a Freemailnél regisztrálni? Azt nem hiszem. Pláne hogy simán meg tudja változtatni az IP-címét.
Meg aztán ha így lenne, akkor is ezer módja lenne, hogy visszajöjjön, de nem írom le, mert tuti olvassa a fórumot.
Parci: mit intéztél a freemailesekkel, ha nem titok? -
lesaux
veterán
De a freemailes rendszergazdákat nem értem, hogy hogy jönnek ide.
-
lesaux
veterán
Az Airfix Dogfightert megnéztem a bátyám gépén is, ott sem indult. Szintén Win2K.
Van valaki, akinek megy 2K alatt:F -
lesaux
veterán
Ilyen a világon nincs! :O
Ma hazahoztam az Airfix Dogfightert, és persze hogy nem megy Win2K alatt. A tököm kivan már, nem akarok sok játékkal játszani, de hogy a Colin után ez se menjen... :U
Hibanapló készül, vagy valami ilyesmit írt ki egyébként. -
lesaux
veterán
Érdekes, hogy előbb szólt hozzá 06:52:52-kor, aztán 06:52:41-kor. :C
-
lesaux
veterán
Nem tudjátok, mi volt annak a játéknak a neve, amikor egy picike repülőgéppel kellett repülni egy szobában?
-
-
lesaux
veterán
Mindjárt kezdődik a K1 az RTL Klubon. A múltkor nagyon dicsértétek, gondoltam, szólok, hátha nem nézi valaki, akit érdekel.
Aktív témák
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest