Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet fénysebességgel (GPON)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-
PeliScan
addikt
De azért nem rossz, h tulképp csak éjfél van most. :)
-
PeliScan
addikt
Gyerekek... javít6atlanok vagytok. :)
-
tomcs
őstag
uuu-jonc uuuu-jonc uuuu-jonc
olvass vissza bibibiiiii :DDD
den: ''Ez a megavasodik és büdös lesz dolog túl van lihegve. gondolom nem én vagyok az egyetlen ember aki harapott már avas szalonnába vagy tepertőbe. És miért harap az ember avas ételbe? Mert már csak akkor érzi mikor a szájában van. Ha olyan erős szaga lenne eleve bele sem harapna.'' -
zsoltee10
addikt
Jó a tendencia. Délután lett megnyitva az off 6, és már majdnem 200 hsz van benne. ''Há', merre halad a ph?'' :DDD
-
HiperG
addikt
Na mind1 majd 7eset :t
-
Apika
addikt
Bob Sapp a retek klubbon. Ezt néznetek kell! ;]
-
Cathfaern
nagyúr
Biztos beszélt tagnap este twollah Csonttörővel :D
dögcédula: a kulcsmásolók többsége megcsinálja (legalábbis nálunk többen is csináltatták kulcsmásolósnál). A ''sima'' adatokat ráíratni én hülyeségnek tartom, jó ötletem eddig meg nem volt, szóval nekem nincs (és nem is kell). -
twollah
nagyúr
K1 RTLKlub
9 centivel nehezebb?
Ez milyen mértékegység? -
twollah
nagyúr
IHMO
Elég fájdalmas egy tökönrúgás, de azt viszonylag ki lehet heverni 5 perc alatt.
Főleg ha az ember egy boxoló, akkor van rutin ebben. -
twollah
nagyúr
Csodálatos gyógyulás.
Chacon felpattant! -
twollah
nagyúr
TKO
-
Apika
addikt
Nagy Csonttörő János győzött! ;]
-
Bash
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Akkor még egy kicsit hozzáteszek. Én csak a hivatalos, eredeti, amerikai fegyveres erők által hordott dögcéduláról fogok beszélni, ami a képen is látható.
Részei: 2 darab acél tag, 2 db fekete gumi silencer, 24'' hosszú acél ball chain, 4,5'' hosszú acél ball chain.
Az acél tag-ekre 5 sorban balra igazítva a következő információkat ütik bele:
1. Vezetéknév
2. Keresztnév és középső név
3. Social Security Number
4. Vércsoport
5. Vallás
Ez mind nagyon fontos információ sebesülés, halál esetén.
A tag-eknek van fekete verziója is a különleges erőknek (fényálcázás érdekében).
Manapság már bárki csináltathat magának, mindenféle színben millió extrával. Nekem is van már 4 éve. -
twollah
nagyúr
Chaconnak járna egy Oskar, de legalább egy Arany Pálma ezért a színjátékért.
-
twollah
nagyúr
Ko-Ko beugorhatna Csonttörő helyett az utolsó pár menetre.
-
twollah
nagyúr
Az edzők lassan ölremennek.
Ko-Ko bedobhatná magát. -
twollah
nagyúr
Pontozásos lesz.
-
twollah
nagyúr
Tökön vágták a Chacont.
Lehet, hogy lefújják a meccset. -
Cathfaern
nagyúr
Hát nem tudom. Az elmúlt napokban nyomattek egy ilyen előzetes, amiben Csontörő és Chacon mondogatnak poénos dolgokat egymásnak. Na most amikor a Csontörő megláttam azzal a pálcika alkatjával, sápadt bőrével, és bemondta azt hogy a ''TB kártyádat ne hagyd otthon'', de mindezt olyan hanglejtéssel, mint amikor a Bajor utánozza a Farkasházit, akkor én olyan szintű röhögőgörcsöt kaptam, hogy még most se hevertem ki teljesen :DD
-
lesaux
veterán
Mindjárt kezdődik a K1 az RTL Klubon. A múltkor nagyon dicsértétek, gondoltam, szólok, hátha nem nézi valaki, akit érdekel.
-
Cathfaern
nagyúr
Dögcédula: katonák szokták hordani, olyan ovális alakú, fémből készül. Nevük, meg pár adatuk van rajta, épp azért, hogy haláluk után be lehessen őket azonosítani. Az ilyen ''Komoly'' katona filmekben (Silvester Stallone és társ. főszereplése) előszeretettel szokták mutogatni, ahogy a nyakukba lóg, aztán kézbe veszik, meg letépik, eldobják meg ilyesmi.
De hogy lásd milyen vagyok itt egy kép is:
[L]http://www.nw-depot.com/tag.jpg[/L] -
twollah
nagyúr
Megy a Csontörő vs. Chacon ökölvívómérkőzés.
-
eper-fa
aktív tag
megnéztem a pentör videot. ahhoz képest, h semmi egetverőújdonságot nem mutattak be, sikerült meggyőzniük, h ez remek :D már csak egy Mac kéne...
-
eper-fa
aktív tag
pff de meglepődtem, ahogy a halk női énekhang közepébe bevágott hirtelen az Apple marketingese...
-
crab
senior tag
Még ez is nagyon jó, sztem az egyik legjobb flash game! És ez csak egy site intro-ja! [L]http://nlp.fi.muni.cz/~xsvobod4/amanita/samorost/intro.html[/L]
Csak hogy ne unatkozzatok!:)) -
crab
senior tag
Woah [L]http://www.rathergood.com/vid/[/L] :C
-
Aktív témák
- Proxmox VE
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Facebook és Messenger
- Le Mans Ultimate
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2070 Super
- ASUS H97-PRO/Xeon E3-1225 v3/2x4GB Crucial
- X1 Carbon Gen10 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill ujjolv gar
- Gigabyte GeForce GT 1030 2 GB GDDR5
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest