Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
PUPÁK 2
csendes tag
És akkor mi van ha csak egy Pupák szinpatizáns vagyok barátaim?
vagy erre nem gondolt senki
pl ha minden topicját végig olvasgattam és ezé tudok mindent -
PUPÁK 2
csendes tag
Érdekes módon most kussoltam
és mi lett!
most ti nem hagyjátok az embert békén -
anaqer
veterán
Száni vagy tesó, de nem úgy, hanem igazán. Megbújsz a filléres-fríméles anonimitásod mögött, és arra izgulsz hogy hányféle nikkel-kadmiummal tudsz visszajönni. Nem kellene ám öt óra alatt 28 értelmetlen hozzászólást ideböfögni.
Egy tanács arra a valószínűtlen esetre, ha mégsem te lennél pupák: ne emlegesd ezt a nicket, ne kérdezz felőle, ne utánozd a stílusát. Rossz ómen. -
Pupak
tag
Nagyon jó pofák vagytok
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem sikerült ledigitális-fotóznom a Holdat. Kevés volt hozzá a 3x optikai zoom :DDD
-
Olyan fura, hogy ha olyan emberek kérnek segítséget, akiknek gyors gépük van, azok mindig odaírják az egész konfigjukat, hátha segít a válaszolóknak.
Pl.
Szerintetek egy XXX monitort vegyek ebbe a rendszerbe?
A rendszerem:
P4@3.6, 1GB Corsair XMSDDR533, Radeon 9800Pro.
Szerintetek jó lesz ez a monitor?
:( -
Panther
HÁZIGAZDA
Ha újonc lennél, nem mondanád hogy mindenkinek üldözési mániája van, csak szimplán értetlenkednél hogy ''ezt most miért kaptad'' :) Örülhetsz hogy ilyen rendesek vagyunk hogy mindig megmondjuk miből jöttünk rá hogy te vagy, így a következő inkarnációdban talán már nem követed el ugyanazt a hibát.
Húú... el sem bírom képzelni mi lenne ha minden köztörvényes bűnöző ennyi esélyt kapna, ráadásul még el is mondaná nekik mindig vki hogy min buktak le :o -
PUPÁK 2
csendes tag
jé kvázi vagyok
-
PUPÁK 2
csendes tag
Kedves den Quiote barátom
amint látom minden ujjoncot azzal basztattok hogy Én vagyok
azé ez valami vagy nem
eléggé híres lettem
ami az ip ileti
lehet nagyon hasonló mert általában csak a utolsó 3 szám változik azonos szolgáltatónál
a mostani ip .24 a vége -
Pupak
tag
?
-
PeliScan
addikt
Pontosan, Panther jól mondja, bármit, csak németet ne! :DDD
-
anaqer
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Ó, névelőragozás te csodás! Két évig próbáltam megjegyezni ( na azért sérvet nem kaptam az erőlködéstől ), azután úgy döntöttem, hogy marháskodjon ezzel az akinek két anyja van. Azóta mindig úgy ragozok, ahogy éppen úri kedvem tartja. Ha valaki nem érti, tehet egy szívességet.
Mottó: ignorance is bliss. ;] -
tildy
nagyúr
Nekem 25-én lesz szóbeli.Na attól rettegek csak igazán.Mennyi idő mire az írásbelit kijavítják?
Jahm , szótáraztam mint állat, még az ismert szavaknál is, mert sosem tudom a névelőket...Bezzeg ha angolra mentem volna.... -
tildy
nagyúr
Na hazaértem.Hát nem tudom milyen lesz.Pl. irtam egy mellekmondatot deshalbbal +meg KATIR-ral:))
A szovegertesben valami posta?kocsiról volt szó, amlyet ha igenybe vesz valaki, akkor szorakoztatóparkba mehet vele, ahol a belepes ezaltal ingyenesse valik.
Itt leirta hol milyen latnivalok vannak.AZokrol voltak kerdesek.
Illetve, hogy miert jo ezzel a kocsival utazni. -
slug
senior tag
Jó éjszakát kivánok!
-
eper-fa
aktív tag
én csak angolban tudnék segíteni (alapfokban ott sem), de itk szerint 3 van, nem 2: olvasás, olavsás+írás, írás. gondolom ezt Te is megtaláltad, de ha mégsem: [L]http://www.itk.hu/vanyagok/nemet/[/L]. tényleg nem sok, de angolba is pont uennyi van alapfokon. szóbeli témákat is megtalálod ott...
-
twollah
nagyúr
Na lassan el.
Uraim, egy elmeny volt a mai nap onokkel. -
twollah
nagyúr
Hm azt hiszem a Sexy-T mint nev nem jon be.
Maradok a twollah-nal. -
Kidus
őstag
nincs mitől félni, leteszed simán, meg fogsz lepődni, hogy csak ennyi volt az egész :)
az a lényeg, hogy merjen megszólalni az ember, és hogy használja a nyelvet, beszéljen, akárkivel, hogy szokja a saját hangját ( ez viccesen hangzik de tényleg így van)..
először én sem nagyon mertem beszélni, de 1-2 nap alatt feloldódtam, és minden simán ment :)
NO PARA :t -
-
tildy
nagyúr
Egyébként a suliban elég sok angol/német doksit olvasunk (mikor ki éppen melyiket...), de mások elmondása alapján többen félünk elmenni nyelvvizsgázni.Ennyi.
Pont úgy, hogy nem kell ahhoz papír, hogy valaki jól tudjon valami nyelvet, viszont a papír sem jelent semmit..(felsőfokúval rendelkező gimis osztálytársam jut eszembe, aki a bajoroknál meg sem tudott mukkani.Én hála faterom szászoknál eltöltött jópár évének, igen:)(faterom iszonyat tájszólással beszéli a németet...)) -
twollah
nagyúr
Na atadom magam a 3it XXL elvezetenek.
-
twollah
nagyúr
Erdekes allat a Quantum Fireball HDDm.
Hiaba dugom a secondary master IDEre allandoan a secondary slaveen jelenik meg.
A w!n kezeli, de a Linux az nem dzsalja. -
anaqer
veterán
válasz
twollah
üzenetére
Szórakoztató és időkitöltő jellegéről nem tisztem vitát nyitni, azt az avatottabb szakemberekre bízom. De te vélhetőleg nem arra az egykor népszerű vakus játékra gondoltál, hanem a kifejezés eredeti tartalmára, és azt egyesek könnyen sértőnek találhatják.
Engem nem zavar különösebben, de nem rólam van szó, hanem arról, hogy ha te állampolgári jogodnak tartod mások hozzászólásának zokonvételét, akkor ez a joga mindenkinek meg kell, hogy legyen. Nemkülönbképpen fordítva is, tehát ha te másokat ún. recskázásra buzdítasz, és ezáltal mintegy semmibe veszed véleményüket és megnyilvánulásaikat, akkor ne lepődj meg, ha más esetleg téged illet durvább szavakkal. Ráadásul itt kifejezetten egy ún. ''játékos évődés''-ként kategorizálható megjegyzés hangzott el, kifejezett bántó célzat nélkül.
És most irány a túrógombóc.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX9060XT 8GB!
- Lenovo LOQ alig használt állapotban, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest