Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ja, néztem én is, elég jó lett, csak azt nem tusom mi az a ''regisztráiós kulcs'' :D
Illetve ez nem szorosan az ''alapelvek''hez kapcsolódik, de szerintetek, ha egy zárójel végére raksz egy sima smiley-t (azaz ilyet: '': )''), akkor a zárójeles rész végére két zárójel kell (azaz maga a smiley és még egy), vagy csak maga a smiley? -
Cathfaern
nagyúr
Na, ki találja ki, hogy mi történt lakhelyemen? :P
[L]http://web.axelero.hu/halmagyi/PH/fenykep/valami.jpg[/L] -
Cathfaern
nagyúr
Furcsa...gyakorlatilag ugyanarra a helyzetre teljesen másképp reagáltunk: gyakorlatilag én se tudtam sehova sem beilleszkedni (legyünk őszinték: igazából IRL jelenleg sem). Ez belőled azt váltotta ki, hogy mindehol próbálod magadra felhívni a figyelmet, míg belőlem azt, hogy szinte teljesen meghúzódok a háttérben. Ami ellen próbálok tenni, de sajnos nem tudok :)
-
Cathfaern
nagyúr
Hát tényleg nagyon jó szemed lehet. Én szemüveg nélkül sem látom rendesen a 2-es betűméretet s nem a nyomtató miatt (ugyebár közellátó vagyok, tehát gyakorlatilag nagyítós a szemem, ha nincs rajta szemüveg). Ha 3-as az talán használható...majd kipróbálom egyszer élesben is :P (eddig 5-össel nyomtattam, igaz eddig csak egy 690C-volt, az meg az 5-öst is épphogy kinyomta)
-
Cathfaern
nagyúr
Márcsak azért is furcsa, mert nekem, az ennél alig nagyobb testvére van meg (C-960 ZOOM), de ott még nyomát se látni ilyennek (képekért nezz be a fényképes topicba).
Nem akarok senkiről sem rosszat feltételezni, de nem lehet, hogy hibás a gép, csak a tesód ''elfelejtett'' szólni? :U -
Cathfaern
nagyúr
Látom mindenki itt hagy...egyedül maradok...egyedül a PH! hatalmas bitrendszerében...mi lesz így velem?...vajon ha senki sem lesz, csak én magam, akkor a többiek még mindig léteznek? Vagy nem is...hisz én maradok egyedül...lehet, hogy akkor én szűnök meg létezni? Ne haggyatok itt! Nem tehetitek ezt velem! Itt akartok hagyni, kétségek között? Arra várjak, hogy mikor jön el a megsemmisülés? Tényleg ezt akarjátok?
-
Cathfaern
nagyúr
Ez egyre rosszabb :) Szvsz most kéne abbahagyni.
-
Cathfaern
nagyúr
B.U.É.K
-
Cathfaern
nagyúr
Na erre mondják, hogy ezt elk*rtuk :DD
-
Cathfaern
nagyúr
B.U.É.K
-
Cathfaern
nagyúr
Remélem nem hal bele a PH! szerver :D
Btw. Mondták már, hogy nem vagyunk normálisak?
Hú de lassan telik az idő...máskor persze csak úgy pörüg a másodpercmutató.
Áhhh! Még mindig csak 2:48:30 :O
Na már 49:00 az egérmutatóm közeledik az OK gomb felé....
Már 49:50! Mindjárt itt az idő!!! -
-
Cathfaern
nagyúr
Biztos beszélt tagnap este twollah Csonttörővel :D
dögcédula: a kulcsmásolók többsége megcsinálja (legalábbis nálunk többen is csináltatták kulcsmásolósnál). A ''sima'' adatokat ráíratni én hülyeségnek tartom, jó ötletem eddig meg nem volt, szóval nekem nincs (és nem is kell). -
Cathfaern
nagyúr
Hát nem tudom. Az elmúlt napokban nyomattek egy ilyen előzetes, amiben Csontörő és Chacon mondogatnak poénos dolgokat egymásnak. Na most amikor a Csontörő megláttam azzal a pálcika alkatjával, sápadt bőrével, és bemondta azt hogy a ''TB kártyádat ne hagyd otthon'', de mindezt olyan hanglejtéssel, mint amikor a Bajor utánozza a Farkasházit, akkor én olyan szintű röhögőgörcsöt kaptam, hogy még most se hevertem ki teljesen :DD
-
Cathfaern
nagyúr
Dögcédula: katonák szokták hordani, olyan ovális alakú, fémből készül. Nevük, meg pár adatuk van rajta, épp azért, hogy haláluk után be lehessen őket azonosítani. Az ilyen ''Komoly'' katona filmekben (Silvester Stallone és társ. főszereplése) előszeretettel szokták mutogatni, ahogy a nyakukba lóg, aztán kézbe veszik, meg letépik, eldobják meg ilyesmi.
De hogy lásd milyen vagyok itt egy kép is:
[L]http://www.nw-depot.com/tag.jpg[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest