Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
tomcs
őstag
huu elegge elszabadult a topik... most komolyan vettetek hogy szilveszterre legyen meg az OFF TOPIC 2004? :)
amugy vizvezetexereltem.. szomszed tegnap reggel jott hogy kapja a materiat a nyakaba azaz a plafonjara aztan ki kellett cserelnem 1 csovet, most varom hogy szaradjon ki a vizesblokk es visszarakhassam a takarolemezt. -
tomcs
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
tudom hogy egy kicsit ez olyan mint amikor megmondjak hogy nincs telapo de van 1 ilyen flash jatek, pofan kell vagni a majmot ugy hogy gyorsan huzod az egeret es kiirja mekkora sebesseggel csaptad meg.
szal - bar nagyon twollahra vall amit te ''gondolsz'' - de le7 megse az :) -
tomcs
őstag
jo ejt nep.. a ma esti marhulasbol asszem kimaradok, holnap suli es elotte haverral maszka is gepboltolni.
viszont hozott jofele erdelyi afonyalikort ami finom volt, felbontottunk 1 sort konzervnyitoval es megittuk ([L]http://tomcs.uw.hu/IMG_1594.JPG[/L], a kepen latszik az esemeny es a likor uvege is) es hallgattunk zenet nomeg felideztunk par regi bulit es tanakodtunk hogy milyen legyen az idei szilveszter, stb.
kitartas :DDD -
tomcs
őstag
karacsony _elvileg_ nem arrol szolna hogy agyonnyomjuk 1mast a boltokban hogy az 1.5*0.8-as akciokon bukjunk 1 csomot meg anyazzunk ha minden ki van fogyva ami epp kene csak mar nagyon megragadt hogy ertekes ajandekok nelkul nem karacsony a karacsony.. jo nekem se vallasi okokbol jelenti amit jelent de azert nem is csak annyiban kulonbozik az ev tobbi napjatol hogy kapok 1 csomo mindent ami esetleg jo lesz valamire vagy nem, es adnom is kell cserebe kb ugyanakkora ertekben.
de ha vki nem szereti ki is le7 hagyni az egeszet es tanulni a teli vizsgaidoszakra... -
-
tomcs
őstag
uuu-jonc uuuu-jonc uuuu-jonc
olvass vissza bibibiiiii :DDD
den: ''Ez a megavasodik és büdös lesz dolog túl van lihegve. gondolom nem én vagyok az egyetlen ember aki harapott már avas szalonnába vagy tepertőbe. És miért harap az ember avas ételbe? Mert már csak akkor érzi mikor a szájában van. Ha olyan erős szaga lenne eleve bele sem harapna.''
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-7G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest